Kırklareli'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kırklareliden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 09:01

- Vali Civelek'ten ziyaretler

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Esengül Civelek, kamu kurum ve kuruluş müdürlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
Vali Civelek, Türk Telekom Müdürü Nihat Kaya ve Orman İşletme Müdürü Nüfer Yavuz’u ziyaret ederek kurum çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Kırklareli’nin kalkınması ve gelişmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Civelek, zaman zaman köy köy, mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ve sorunların çözümü için el birliği ile çalıştıklarını kaydetti.


- Erişebilirlik eğitimi

Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeline erişebilirlik eğitimi verildi.
Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Malkoç Çetin, müdürlük binasında düzenlenen eğitimde, erişebilirlik konusunu önemsediklerini söyledi.
Bu tür eğitimlerin önemli olduğunu belirten Çetin, erişilebilirlik mevzuatı, standartlar, yapılması gerekli uygulamalar ve belediyelere düşen görevler hakkında bilgiler verdi.

- "Genç Şefkat" projesi

Kırklareli Üniversitesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nce yürütülen "Genç Şefkat" projesinin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Malkoç Çetin, Kırklareli Üniversitesi öğretim görevlileri Ali Karakoç ve Hülya Arıkan katıldı.
Toplantıda, projenin uygulama aşamaları değerlendirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!