Kırklareli Üniversitesi, üniversite adaylarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli Üniversitesi, üniversite adaylarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 13:12

Kırklareli Üniversitesi, üniversite adaylarıyla buluştu

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ Üniversitesi, Educaturk tarafından Tekirdağ RamadaHotel’de düzenlenen "Yükseköğretim Günleri" etkinliğinde üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Kırklareli Üniversitesi’ni, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminden Uzm. Yılmaz Kus ve Uzm. Mustafa Emre Kan temsil etti. Devlet ve vakıf üniversitelerinin katılımıyla gerçekleşen ve Tekirdağ genelindeki liselerden 4 bin öğrencinin ziyaret ettiği etkinlikte Kırklareli Üniversitesinin  tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Üniversitenin fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri, kontenjanları, bursları, barınma imkanları ve uluslararası değişim programlarının anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak Haziran 2018’de yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde öğrenciler bilgilendirildi. Kırklareli Üniversitesi’nin kampüs hayatı, akademik başarıları, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkanları hakkında da yararlı bilgilerin aktarıldığı tanıtım organizasyonunda, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir adres olduğuna dikkat çekildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!