Kırklareli’nde Bilim Sanat Temalı Çocuk Şenliği

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli’nde Bilim Sanat Temalı Çocuk Şenliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 12:29

Kırklareli’nde Bilim Sanat Temalı Çocuk Şenliği

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ-(DHA)-KIRKLARELİ belediye Başkanlığı tarafından,
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, bilim-sanat temalı çocuk şenliğinde tüm çocukları bir araya getirecek.
Kırklareli Belediyesi tarafından 22-23 Nisan tarihlerinde festival alanında düzenlenecek etkinliklerde, “Bilim ve Sanat” temasıyla çocukların bu yöndeki yeteneklerinin gelişimine katkı sağlanmaya çalışılacak.
Saat 12:00’da başlayacak programda sahne şovları, illüzyon gösterileri, animasyonlar, uçurtma etkinliği ve palyaço gösterileri saat 17:00’ye kadar aralıksız devam edecek.
Bunun yanı sıra düzenlenen özel alanda çocukları 7 ayrı atölye çalışması karşılayacak.
Kendilerine verilecek bir harita eşliğinde atölyeler arasında öğretici ve keyifli bir gezintiye çıkacak Kırklarelili çocukları Etkinliklerin sonunda ise çeşitli hediyeler bekliyor olacak.
23 Nisan Çocuk Şenliği, Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 18:00 ve 19:00’da gösterimi yapılacak “Rumi ve Yaşlı Aslan” oyunu ile devam edecek.
Hayvanat bahçesinden kaçan bir aslan ile ona arkadaşlık eden Rumi adlı küçük çocuğun öyküsünün anlatılacağı kukla oyunu, çocukların etik değerlerinin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayacak.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!