Kırıkkale'de Taraftarlar Derneği lokale kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede Taraftarlar Derneği lokale kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 11:34

Kırıkkale'de Taraftarlar Derneği lokale kavuştu

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de Muhafızlar Taraftar derneği binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, kentte iki takım bulunduğunu ve taraftarların desteği ile bu takımlardan birinin şampiyon olması gerektiğini söyledi. Takımını hiçbir yerde yalnız bırakmayan taraftarların büyük bir sinerji oluşturduğunu belirten Haktankaçmaz, bu sinerjinin şampiyonluğu getireceğine inandığını kaydetti.
Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, "Burada görüyorum ki bu grup binlere hitap ediyor. Diğer taraftar gruplarıyla beraber inanıyorum ki Kırıkkalespor bu yıl şampiyon olacak. Hep birlikte kardeşçe yaşarsak inanıyorum ki güzel yerlere geleceğiz ve şampiyon olacağız. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atmalı ve taraftarın bu sinerjisini iyi kullanmalıyız. Kırıkkale'de sporu ve sporcuyu geliştirmek adına önemli çalışmalar yapıyoruz" dedi. 
Muhafızlar Taraftar Grubu tribün lideri Deniz Eren Öztürk, " Böyle bir günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bundan yıllar önce bir kaç kişi ile kurulan grubumuz, yıllar ilerledikçe sayısı artarak dernekleşti. Bizim grubumuzda arkadaşlık, dostluk var. Hepimiz burada birer aile gibiyiz. Hepimize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Muhafızlar Taraftar Derneği binasının açılışına Vali Mehmet İlker Haktankaçamaz, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, MHPP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ASFK Başkanı Sırrı Zengin, Türk Metal Kırıkkalespor ve MKE Kırıkkalespor yönetimi ve futbolcuları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol, açılışın ardından dernek binasını gezdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!