Kırıkkale'de minikler kız-erkek yüzme heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede minikler kız-erkek yüzme heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 11:10

Kırıkkale'de minikler kız-erkek yüzme heyecanı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de okul sporları kapsamında minikler kız ve erkek yüzme müsabakaları kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, yüzme sporunun önemine dikkat çekti.
Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen okul sporları minikler kız-erkek Yüzme müsabakalarına 8 okul, 50 sporcu ile katıldı. Yarışmalar serbest, sırtüstü, kurbağalama, kelebek kategorilerinde 50 metre, 100 metre ve 200 metre kategorilerinde gerçekleştirildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, yüzme sporunun 7'den 70'e herkese faydalı olduğunu, bu sayede insan vücudunun her tarafının çalıştığını, genç nesillerin yüzmeyi mutlaka öğrenmeleri gerektiğini belirtti. Ünlü, yüzme sporun sayede yaşanan boğulma olaylarının önüne geçilebileceğini de belirterek, "Halkımıza spor yaptırabilmek için Olimpik Yüzme Havuzu'nda 5 antrenörümüz görev yapmaktadır. Haftanın 6 günü sabah 09.00'dan gece 22.00'ye kadar hizmet verilmektedir. Tüm halkımızı Olimpik Yüzme Havuzu'nu kullanmaya davet ediyoruz" dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!