Kırıkkale'de Liselilerin Futsal heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede Liselilerin Futsal heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 11:21

Kırıkkale'de Liselilerin Futsal heyecanı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de Okul Sporları Genç Erkek ve Genç Kızlar Futsal müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. Erkeklerde Özel Yonca Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, kızlarda ise Spor Lisesi birinci oldu.

Şampiyonaya 31 erkek, 4 kız takımı olmak üzere toplam 35 takım ve 420 sporcu katıldı. Yenimahalle Spor Salonu'nda oynanan Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonunda erkeklerde Özel Yonca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Kırıkkale Spor Lisesi ikinci, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi üçüncü, Kırıkkale Lisesi dördüncü oldu. Kızlarda ise Spor Lisesi birinci, Keskin İmam Hatip Anadolu Lisesi ikinci, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi üçüncü, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi de dördüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, bu u yıl bir ilk yaşandığını, erkekler kategorisinde 26, kızlar kategorisinde ise 7 okulun Futsal müsabakalarına katıldığını belirtti. Ünlü, müsabakalara katılarak birinci olan takımları tebrik etti, aynı başarıyı iller arası müsabakalarla grup maçlarından beklediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!