Kırıkkale'de haşerelere havadan helikopterli mücadele

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede haşerelere havadan helikopterli mücadele
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 10:45

Kırıkkale'de haşerelere havadan helikopterli mücadele

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Belediyesi  Temizlik işleri Müdürlüğü ve Biopest ilaçlama firmasının ortaklaşa düzenlediği ekip ve ekipmanlarının tanıtım açılışı Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, daha temiz bir Kırıkkale İçin çalıştıklarını belirtirken, meydanda uçurulan haşere helikopteri ile havadan mücadele edileceği belirtildi.
Cumhuriyet meydanında gerçekleşen açılış töreninde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yetkililerden araçlar hakkında bilgi aldı. Haşere temizlik aracına binerek gazetecilere fotoğraf veren Başkan Saygılı, daha sonra Cumhuriyet meydanından bulunan parktaki ağaçların tedavi sürecini ekibiyle ve vatandaşlarla dinledi.
Ayrıca meydanda haşere helikopteri uçurtularak haşerelere havadan da müdahale edileceği aktarıldı. Başkan Saygılı program sonunda yaptığı açıklamada, "Kırıkkale içim var gücümüzle uğraşıyoruz. Bu araçlar Kırıkkale belediyemize ait araçlar değil. Anlaşmamız gereği belli bir süre içinde bu araçlar belediyemize hizmet edecekler. Daha temiz bir Kırıkkale için biz her şeye hazırız. İnşallah bu anlaşmamız belediyemize hayırlı olur" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!