Kırıkkale'de Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 09:53

Kırıkkale'de Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE İl Jandarma Komutanlığı öncülüğünde Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programında duygusal anlar yaşanırken, izleyenler göz yaşlarını tutamadı.
Programa Vali Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Garnizon Komutanı Tuggeneral Asım Kocaoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin askeri ve idari personel ile vatandaşlar katıldı. Vali Ali Kolat, güzel bir program izlediklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Kolat, Çanakkale'nin büyük bir kahramanlık örneği ve askerliğin her türlü stratejisinin uygulandığı bir yer olduğunu vurguladı, şunları söyledi:
"Çanakkale insanlık dersinin verildiği yerdir. Her şeyden önce de bizim geleceğimiz olmuştur. Bizim kahramanlıklarımızın, insanlığımızın, varlığımızın, birliğimizin ve beraberliğimiz sembolü hep Çanakkale olmuştur. Türk milleti, askeri, polisi ve bütün güvenlik birileriyle bu bayrağı, vatanı, milletimizin huzur ve güvenliğinin temini için her türlü fedakarlığı her zaman yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Dün Çanakkale'de, bugün ülkemizin belirli bölgesinde aynı kahramanlık ve insanlık örneklerini görmekteyiz. Çanakkale'de ve şu anda şehit olan askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. İnşallah bu şer odaklarının sonu gelmeye yakındır ve başarılı bir şekilde operasyonlarımız devam etmektedir."
Anaokulu öğrencileri tarafından çeşitli tiyatro, oyun ve semazen gösterisinin yapıldığı sırada bazı katılımcılar gözyaşlarına hakim olamadı. Programda, Kırıkkale Ustalar Topluluğunca konser de verildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!