Kırıkkale’de 40 yazardan imza günü

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkale’de 40 yazardan imza günü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 17:34

Kırıkkale’de 40 yazardan imza günü

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)-KIRIKKALE Medya ve Gazeteciler Derneği’nin “Kırıkkaleli Yazarlar İmza Günü” organizasyonunda Türkiye’nin dört bir yanından gelen yazarlar Kırıkkale’de buluştu.
Kırıkkaleli 40 yazarın “Kırıkkaleli Yazarlar İmza Günü” organizasyonuna Vali M. İlker Haktankacmaz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Kırıkkale Medya Gazeteciler Derneği Başkanı Ercihan Çakmak, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri  ve davetliler katıldı.
Kırıkkale Valisi Haktankacmaz, “İlk defa bugün burada Kırıkkaleli yazarlarımızın etkinliklere katılmaları bizi son derece memnun etti. Bizler millet olarak yazmaya okumaya çok yakın bir millet değiliz. Ama son dönemde çocuklarımıza gençlerimize yönelik olarak yapılan faaliyetlerle okuma alışkanlığının, okuma becerisinin kazandırılması noktasında mesafeler katettik ve ediyoruz. Böyle bir kültürel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca’da konuşmasında, “Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Federasyonun üyesi bulunan cemiyetimizin yaptığı güzel etkinliklerden dolayı başkan ve yöneticilerini kutluyorum. Hele hele bugün imza gününde Kırıkkale’nin hazinelerinin ortaya çıkması ve yazarların tanışması önemli bir faktör gerçekten. Türkiye’de 70 teşkilatımız var ama Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti çok değişik programlar yapıyor” dedi.
Kırıkkale Medya Gazeteciler Derneği Başkanı Ercihan Çakmak’da törende yaptığı konuşmada, ”Bugün burada Kırıkkale merkez ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen Kırıkkaleli yazarlarımızı  bir araya getirmekten onur ve gurur duyuyoruz. Bugün burada Kırıkkale’nin edebiyatını ve kültür hazinesini hep beraber paylaşıyoruz. Cemiyet olarak başlattığımız bu kampanya gerçekten büyük ilgi gördü. Şairlerimiz, yazarlarımız bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. 40 yazarımızı bir araya topladığımız için kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.
Yazarların kitaplarının imzaladığı etkinlikte Vali Haktankaçmaz, katılım sağladıkları için yazarlara plaket verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!