Kırıkkale TSO'da aday sayısı 3'e çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkale TSOda aday sayısı 3e çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2017 09:47

Kırıkkale TSO'da aday sayısı 3'e çıktı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) Ekim ayının ilk haftasında gerçekleşmesi beklenen başkanlık seçimi için aday sayısı 3'e yükseldi. Önce E-İmza yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç adaylığını açıklarken, ardından mevcut başkan Ahmet Varlı ile  Kırıkkale'nin eski Belediye Başkanı Cemalettin Akdoğan başkanlığa aday olduklarını açıkladılar.
Mevcut Başkan Ahmet Varlı, TSO'na 13 meslek grubundan aday olduğunu  açıklarken, "Gücümüze  güç katmak için adayım. Amacımız; tek liste halinde seçime girmekti. Fakat öyle olmadı, diğer adaylara başarılar diliyorum. Memleketimiz için çıtayı daha yükseğe çıkarmak için yola çıkıyoruz. Çünkü şehrimiz ve ülkemiz ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bunu rahatlatmak adına şehrimizin en büyük sivil toplum örgütü olan Kırıkkale TSO için bir sanayici, bir tüccar olarak ben bu yola çıkıyorum. Niyetimiz hayırlı. Umarım akıbetimiz de hayırlı olur" dedi.
Kırıkkale eski Belediye Başkanı ve eski TSO Başkanı Cemalettin Akdoğan ise bütün Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de bir seçim yaşanacağını belirterek, aday olduğunu açıkladı. Şehrin ileri gelenlerinin bu kentte bir mekanizmaya ihtiyaç olduğunu kendisine ilettiklerini belirten Akdoğan, "Ben de bu çağrıya kayıtsız kalmadım. Elimizden gelen her şeyi Kırıkkale ticareti için vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ticaret ve Sanayi Odası'nda şehre yaraşır bir şekilde ekibimizi gençleştirerek, şehrin ticaret erbabının önünü açacak, onlara yeni projeler üretebilecek veya bu şehirde üretilen projelerin birçoğuna katkı sağlayabilecek konumda olduğumu siz de biliyorsunuz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) bu manada benim ciddi katkımın olacağını da görüyorsunuz. Şartların hepsi üst üste böyle cereyan edince adaylığımı açıkladım. Bu görev, kutsal bir görevdir. Şehir adına bugüne kadar görev yaptığım bütün mekanizmalarda görevin kutsiyetini bilen ve onun gereğini yerine getiren bir insan olarak kaldım. Bugüne kadar bu şehirde bulunduğum hiçbir makamda şahsıma dönük herhangi bir menfaat söz konusu olmamıştır, bana olan teveccühün gerçek anlamdaki sebebi de budur. Her zaman kamuya dönük menfaatleri gözetmişimdir" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!