Kırgın Çiçekler yeni fragmanında Eylül’ün kalbi duruyor

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni fragmanında Eylül’ün kalbi duruyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 15:51

Kırgın Çiçekler son bölümündeki olaylı sahnelerden sonra yeni fragman kısa sürede yayınlandı. Duygu yüklü sahneleriyle dikkat çeken Kırgın Çiçekler’in yeni bölüm fragmanında Eylül’ün akıbeti belli oluyor. Peki, Kemal’in kurşununun hedefi olan Eylül ölecek mi? Mesude’nin intihar girişimi başarılı olacak mı? İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler’in geride bıraktığımız pazartesi günün ekrana gelen son bölümünde olayların ardı arkası kesilmemiş, final sahnesi ise kafalarda soru işareti bırakmıştı. Mesude tarafından bıçaklanan Kemal ve çöpe atılan Eylül’ün yaşayıp yaşamayacağını merak eden izleyiciler, şimdi yeni bölümü bekliyor… Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanıyla ilk tüyolar geldi. Yeni fragmana göre bir süredir Kemal'in eziyetine maruz kalan Eylül’ün kalbi duracak. Kızının öldüğünü düşünen Mesude ise intihar edecek. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve son bölümün detayları!

Kemal tarafından kapana kıstırılan Cemre ve Serkan inşaat çukurunun içinde ölümle burun buruna geldi. Feride, Toprak ve kızlar Cemre'nin yokluğunu fark ederek telaşlandı. Güney ve Songül nikâh masasına oturunca Sadullah, Songül'ü evlatlıktan reddetti. Ayağa kalkan Mesude, Kemal'i bıçakladı. Kemal ölmek üzereyken hastaneye kaldırıldı. Kızlar büyük bir açmazın içine düştü. Eylül'ün hayatının kurtulması için Kemal'in yaşaması gerekiyordu. Endişe ile beklerken, Kemal herkese çok kötü bir sürpriz hazırladı.

BAKMADAN GEÇME!