Kırgın Çiçekler yayınlanan son bölümün ardından 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yayınlanan son bölümün ardından 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 23:40

Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dramatik dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümleriyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyicileri şoke eden dakikalar yer aldı. Yeni bölümde uzun süredir üvey babasının tacizine maruz kalan ve esir edildiği yerden kurtulmak için çabalayan Eylül, Kemal tarafından başından vuruldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yaparak soru işareti yaratan Kırgın Çiçekler’in bu akşam yayınlanan son bölümünde Eylül Kemal tarafından vuruldu, ardından çöpe atıldı. O anlara şahit olan Cemre, gözyaşlarına boğuldu. Son bölümün bitmesiyle beraber izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uzun süredir üvey babasının tacizine maruz kalan ve esir edildiği yerden kurtulmak için çabalayan Eylül, Kemal tarafından başından vuruluyor. O anlar şahit olan Cemre, gözyaşlarına boğuluyor. Kızının son yaşadıklarından habersiz olan Mesude, hasta yatağından kalkarak Kemal'i bıçaklıyor...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızlar, Eylül'ü Kemal'in kaçırdığını öğrenerek, durumu polise bildirirler. Kemal sorguda tüm suçlamaları reddeder. Peşinde polis olduğu için Eylül'ün yanına gitmez. Eylül ise aç ve susuz bir şekilde yaşam mücadelesi vermektedir. Mesude, Kemal'e fark ettirmeden ayağa kalkar. Songül, Zehra'nın oyununa gelerek Sadullah'a karşı çok zor durumda kalır. Güney, Songül'ü kaybetmemek için evlenme teklif eder. Cemre ve Serkan Eylül'ü bulmak için Kemal'i takip ederken tuzağa düşerler. Kemal, Cemre ve Serkan'ı ölüme terk ederek kaçar.

BAKMADAN GEÇME!