Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Eylül ölüyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Eylül ölüyor mu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 11:04

Kırgın Çiçekler'in macerasında dram eksik olmuyor. Genç yeteneklerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken ve duygu yüklü senaryo örgüsüyle pazartesi akşamlarına damga vuran dizinin son bölümünde Kemal'in yapıkları kan dondurdu. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ise kısa sürede yayınlandı. Peki, yeni fragmanda da görüldüğü gibi Eylül ölecek mi? İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler'in bu hafta yayınlanan son bölümünde Kemal’in gerçek yüzünü gören Mesude, intikam almanın yollarını ararken; Serkan ve Cemre, Kemal'in tuzağına düştü. Son bölümün hemen ardından Kırgın Çiçekler 73. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Yeni fragmandaki sahneler, 'Eylül ölecek mi?' sorusunu gündeme getirdi. İşte, Kırgın Çiçekler yeni fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Dram yüklü sahneleriyle hafızalara kazınan dizinin son bölümünde Cemre ve Serkan Eylül'ü bulmak için Kemal'i takip ederken tuzağa düştüler. Kemal, Cemre ve Serkan'ı ölüme terk ederek kaçtı. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ise kısa sürede yayınlandı. Fragmana Eylül’ün çöp konteynerındaki cansız bedeni damga vurdu. Önümüz hafta ekrana gelecek bölümde Kemal, Eylül’ü tüfekle vuruyor. Yeniden ayağa kalkmayı başaran Mesude, Kemal’i bıçaklıyor. Peki, Eylül ölecek mi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta kızlar, Eylül'ü Kemal'in kaçırdığını öğrenerek, durumu polise bildirirler. Kemal sorguda tüm suçlamaları reddeder. Peşinde polis olduğu için Eylül'ün yanına gitmez. Eylül ise aç ve susuz bir şekilde yaşam mücadelesi vermektedir. Mesude, Kemal'e fark ettirmeden ayağa kalkar. Songül, Zehra'nın oyununa gelerek Sadullah'a karşı çok zor durumda kalır.  Güney, Songül'ü kaybetmemek için evlenme teklif eder. Cemre ve Serkan Eylül'ü bulmak için Kemal'i takip ederken tuzağa düşerler. Kemal, Cemre ve Serkan'ı ölüme terk ederek kaçar.

BAKMADAN GEÇME!