Kırgın Çiçekler 53. bölüm fragmanında yurt karışıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 53. bölüm fragmanında yurt karışıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 11:01

ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 53. bölüm fragmanını izleyici ile buluşturdu. Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde yurtta bomba ihbarı yapılıyor. Eylül'ün Kemal ile yeniden karşı karşıya gelmesi ise şok etkisi yaratacak. İşte Kırgın Çiçekler 53. bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

Atv ekranlarının dramatik dizisi Kırgın Çiçekler 52. bölümüyle ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Bu akşam ekranlara yeni bölümüyle gelen dizide ilginç dakikalar yaşandı. Songül, günden güne özlem içerisinde yanıp tutuşmaktadır. Yetimhaneye gelen başka bir kızı Meral'e benzetir ve iyice sinirleri alt üst olur. İşte, Kırgın Çiçekler 52. bölüm özeti ve fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Neşe içinde evlerine dönen Toprak ve Feride kızları o halde görünce şok yaşarlar. Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür. Serkan, Güney ve Cenk haberi alıp hastaneye koşar. Doktorlar pek ümitli konuşmaz. Kader ve Eylül'ün annelerine haber vermek gerekmektedir. Serkan, Mesude'nin ne tepki vereceğini bilemediğinden kararsız kalır. Polis her yerde suçluları ararken, Güney intikam almak ister. Kemal ise, hapishanede durumu öğrenince, onu kimse suçlamasın diye bir plan yapar. Herkes birbirinden hiç ayrılmayan Kırgın Çiçekler'in yaşam mücadelesini kazanmalarını beklemektedir…

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLE

KIRGIN ÇİÇEKLER 53. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

BAKMADAN GEÇME!