Kırgın Çiçekler 99. yeni bölüm fragmanında Meral cezaevine düşüyor

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 99. yeni bölüm fragmanında Meral cezaevine düşüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 13:16

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından izleyicilerle buluştu. Son bölümde uzun süredir beklenen gelişme oldu, Kader, Meral'in söylediği yalanları öğrendi. Yetimhanede yetişen genç kızların yaşadıkları zorlukları çarpıcı bir şekilde aktaran Kırgın Çiçekler'in yeni fragmanında ise eğlenceli ve şaşırtıcı sahneler bir arada. İşte Kırgın Çiçekler 99. bölüm fragmanı ve son bölümle ilgili hatırlatmalar!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. 19 Kasım tarihli Kırgın Çiçekler son bölümüne Kader'in ‘Kız kardeşim diye diye babamı, dedemi, hayatımı çalmış!’ sözleri damga vurdu. Gerçekleri öğrenen Kader'in ne yapacağını merak eden izleyiciler merakla yeni fragmanı araştırıyordu. Eğlenceli sahnelerle başlayan Kırgın Çiçekler 99. bölüm fragmanında son saniyelerine Meral'in cezaevine düştüğünü gösteren anlar dikkat çekti. İşte yeni bölüme dairi ipuçları veren o fragman!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meral, Kader'e her şeyi itiraf etmek isterken, Zehra onu vazgeçirmeye çalışır. Kızlar eski yurtlarından bir arkadaşlarının ölümüyle çok üzülür. Feride ve Ali olayın peşine düşer. Songül kızlara hamile olduğunu müjdeler. Haberi alan Güney, sevinçten deliye döner. Kader hayatındaki sır perdesini kaldırır. Neriman'ın akrabası olduğunu öğrenir. Ejder, gerçek torunun Kader olduğunu açıklar. Meral'in Kader'in yerine geçerek yalan söylediğini öğrenen kızlar büyük şok yaşarlar.

 

BAKMADAN GEÇME!