Kırgın Çiçekler son bölüm ardından yeni fragman yürek dağladı

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler son bölüm ardından yeni fragman yürek dağladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 10:43

Kırgın Çiçekler son bölümünde yaşananlar hafızalardaki yerini korurken yeni görüntüler geldi. Dün akşam sürprizlerle dolu gelişmelerle izleyici karşısına çıkan Kırgın Çiçekler'in 95. bölümünde Emre Aydın ile sahneye çıkma fırsatı yakalayan Serkan, yere yığıldı. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte ilk tüyolar geldi. İşte ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kırgın Çiçekler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ejder'in annesinin arkadaşı olduğunu anlayan Kader, babasının kim olduğunu öğrenmek için Ejder'le konuşmaya karar verdi. Finale ise Serkan'ın yere yığıldığı anlar damga vurdu. Serkan'ın akıbetini merak eden izleyiciler Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanını merakla bekliyordu. Peki yeni bölümde neler olacak? En büyük hayalini gerçekleştiren Serkan ölecek mi? İşte Kırgın Çiçekler yeni bölümünden ilk görüntüler!

 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ejder'in annesinin arkadaşı olduğunu anlayan Kader, babasının kim olduğunu öğrenmek için Ejder'le konuşmaya karar verir. Meral engel olmak için her şeyi yapmaya kararlıdır. Ali ve Feride'nin araştırdığı Rahmi Bey olayıyla ilgili şok bir gelişme yaşanır. Serkan, herkesin hasta olduğunu bildiğini öğrenir. Güney, Serkan'a sürpriz yaparak en sevdiği sanatçıyla sahneye çıkmasını sağlar. Hastalığını kritik bir evresinde olan Serkan, son gücünü sahnede tüketir…

 

 

BAKMADAN GEÇME!