Kırgın Çiçekler 89. bölüm fragmanı yayınlandı… Yeni sezon ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 89. bölüm fragmanı yayınlandı… Yeni sezon ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2017 17:20

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni sezon fragmanı izleyicileriyle buluştu. Ekran macerasına ara veren Kırgın Çiçekler 89. bölümüyle yeni sezonun açılışını yapacak. Sezon finalinde alevlerin arasında kalan kızların akıbeti 3. sezonun ilk bölümünde belli olacak. Peki Kırgın Çiçekler 89. bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte dram yüklü dizinin yeni sezonuna ilişkin ilk detaylar!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler’in yeni sezon 89. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezon tarihini duyuran Kırgın Çiçekler’in yeni fragmanına cenaze görüntüleri damga vurdu. Sezon finalinde Banu’nun korkunç planının neticesini merak eden izleyiciler büyük bir şok yaşadı. Peki yeni sezonun ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni fragmandaki cenaze görüntüleri gerçek mi? Cemre, Eylül ve Kader öldü mü? Tüm bu soru işaretleri ve yeni sezona ilişkin merak edilenler 18 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 89. bölümünde netleşecek.



SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Akli dengesini iyice kaybeden Banu, Kader’den intikam almaya karalıydı. Gazete haberinde Meral’in Sadri’nin torunu olarak yazıldığını görünce şoka girdi. O servette kendi hakkının olduğuna inanarak, öfkesini Meral’e yönlendirdi. Kızlar, üniversite sınavı için heyecanlıydı. Güney sınavdan sonra Songül’ün başvuru yapamadığını öğrendi. Sadri Bey, Meral için bir parti düzenleyerek kendi çevresine takdim etmeye karar verdi. Banu, Meral’i köşeye sıkıştırmak için, kızları da tehlikeye atarak korkunç bir plan yaptı.

 

BAKMADAN GEÇME!