Kırgın Çiçekler 88. bölüm fragmanında neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 88. bölüm fragmanında neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 16:44

Kırgın Çiçekler yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yetimhanede yetişen genç kızların öyküsünü duygu ve entrika yüklü sahnelerle aktaran Kırgın Çiçekler dün akşam 87. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Neriman'ın Banu'yu ziyarete gitmesi Kader'in hayatını tehlike altına soktu. Final sahnesi ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Peki, Kırgın Çiçekler 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dün akşam yine çok konuşulacak sahneleriyle ekrandaydı. Dram yüklü sahneleriyle pazartesi günlerinin soluksuz izlenen dizisi Kırgın Çiçekler'in dün akşam yayınlanan son bölümünde kızlar son anda organ mafyasının elinden kurtulurken; Kader'in annesi Banu, akıl hastanesinden kaçtı. Finale Banu'nun gizlice yetiştirme yurduna girdiği anlar damga vurdu. Peki, Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Macide, Sadri'yi ölüme terk ederek kaçar. Defne'den haber alamayan Nazan kızların peşine düşer. Aleyna yol kenarında bulununca herkes panik olur. Gerçekleri Kader’den saklayan Meral, suçluluk duygusuyla sinir krizi geçirir. Meral’in hareketlerine anlam veremeyen Kader ne yapacağını şaşırır, kızın tuhaf davranışları aklını kurcalar. Macide, Meral'in gerçek torun olup olmadığını anlamak için gizlice DNA testi yaptırmaya karar verir. Neriman, Banu'yu ziyarete hastaneye gider. Bilmeden tuzağa düşerek, herkesi tehlikeye atar.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Torunun Kader olduğunu öğrenen Meral, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Gerçeği Kader'e nasıl söyleyeceğini bilemez. Kader onu terk eden babasından nefret etmekteydi. Sadri, Meral'i nüfusuna almak isteyip, yurttan almak istedi. Macide, Meral'i mirasa ortak etmemek için elinden geleni yapmaya kararlıydı. Eylül ve Serkan yüzleşerek, ilişkileri hakkında çok önemli bir karar aldılar. Defne annesinin izini sürerken, kendisini ve kızları bilmeden çok büyük bir tehlikeye attı.

 

BAKMADAN GEÇME!