Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Eylül gerçekten öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Eylül gerçekten öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 10:54

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Eylül'ün ölüm sahnesi ardından yaşanacakları merak eden izleyiciler ilk tüyoları edindi. 1 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 82. bölümünde kızlar Serkan'ın da yardımıyla Kemal'in cezasını vermeye çalışıyor. Peki, fragmanda Eylül ile ilgili bir gelişme var mı? Kırgın Çiçekler yeni bölümünden ilk görüntüler detayda!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı için bekleyiş son buldu. Geçtiğimiz hafta Eylül’ün ölüm sahnesiyle büyük bir şok yaşayan dizi takipçileri, genç kızın ölmemiş olabileceği umuduyla yeni fragmanı büyük bir merakla bekleniyordu.  Ancak yeni görüntülerde Eylül’ün akıbetiyle ilgili bir bilgi yok. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Songül ve Güney cephesinde neler oluyor? İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölümüne dair ilk detaylar! Peki, Kırgın Çiçekler 82. bölümünde neler yaşanacak? Eylül ile ilgili yeni bir gelişme var mı? Kırgın Çiçekler 82. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ilk ipuçları detayda!

Babasını kaybetmesinin acısıyla kahrolan Songül, Güney’e artık onu sevmediğini, ayrılmak istediğini söyler. Duydukları bir yana suçluluk duygusuyla acı çeken Güney, gözyaşlarına boğulur. Eylül’e yaptıklarından sonra ortadan kaybolan Kemal’in cezasını kendileri vermeye hazırlanan kızlar, tehlikeli bir plan yapar. Kemal’i kendi elleriyle öldürecek, sonsuza kadar ondan kurtulacaklardır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eylül, Büşra'yı kurtarmak için Kemal'le görüşmeye razı oldu. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan'a haber vermedi. Eylül'ün korktuğunu anlayan Kemal, vazgeçmesin diye Büşra'ya zarar vermekle tehdit etti. Serkan ve Meral'in ilk sahne aldığı gece kızlar ve Feride onları dinlemeye gitti. Songül geri döndüğünde Sadullah'ı baygın buldu. Nefes almadığını fark edince büyük bir şok yaşadı… Annesi gibi babasını da kaybetti. Herkesin Songül'ün acısına ortak olduğı esnada kardeşini kurtarmak için Kemal ile iletişim kuran Eylül, hiç kimseye haber vermeden onunla görüşmeye gitti ancak beraberinde Kaderi'de götürdü. 

 

BAKMADAN GEÇME!