Kırgın Çiçekler son bölümde Mesude öldü - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler son bölümde Mesude öldü - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 12:06

Kırgın Çiçekler'in duygu yüklü son bölümü ardından 78. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Pazartesi günleri izleyicileriyle buluşan Kırgın Çiçekler son bölümünde Kemal tarafından bıçaklanan Mesude, yaşam mücadelesini kaybetti. Annesinin ölümüyle yıkılan Eylül, gözyaşlarına boğuldu. Şimdi ise gözler yeni fragmanda. Peki, Kırgın Çiçekler 78. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta! Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan dizinin dün ekrana gelen son bölümünd Kemal tarafından bıçaklanan Mesude yaşamını yitirdi. Annesiyle son konuşmasını hatırlayan Eylül, gözyaşlarına boğuldu. İki kardeşiyle yapayalnız kalan Eylül'ün yaşayacaklarını ve Mesude'nin ölümünün dengeleri nasıl değiştireceğini merak eden izleyiciler, Kırgın Çiçekler 78. bölüm fragmanını sorguluyor. 

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kemal, Mesude'yi ağır yaralı bırakarak kaçar. Evdeki kavga seslerini duyan komşular polis çağırır. Serkan durumu öğrenerek Eylül'e haber verir. Selin, Güney'in mirastan pay almak için dava açtığını öğrenerek Songül'ü suçlar. Hiçbir şeyden haber olmaya Songül, Güney'le kavga eder. Zehra bebeği aldırmaya karar verdiğini açıklar. Sadullah, Zehra'ya engel olmak için istediği her şeyi kabul eder. Mesude ameliyata alınır. Hastanede gergin bekleyiş başlar. Mesude'nin durumu giderek kötüleşirken, Eylül annesini kaybetmenin acısıyla yüzleşir.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Songül ve Güney evliliğini kutlamak isteyen kızlar, kına gecesi düzenledi. Elinin intikamını almak için geri dönen Kemal, eline aldığı bıçakla Eylül’ün annesinin kapısına dayandı. Eylül, Serkan ve Cemre ile yüzleşir. Serkan, Cemre'den hoşlandığını inkâr etmedi.  Eylül'e ulaşmak için yeni bir yol bulan Kemal, yeniden Mesude’nin kapısına dayandı. Kemal ve Mesude karşı karşıya geldi. İkili arasında yaşanan arbede sonucunda Mesude bıçaklandı.

BAKMADAN GEÇME!