Kırgın Çiçekler 55. bölüm fragmanında Defne polisten kaçıyor

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 55. bölüm fragmanında Defne polisten kaçıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 18:39

Kırgın Çiçekler 55. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Atv ekranlarının heyecanlı dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Defne'nin, Cemre'yi uçurumdan ittiğini öğrenen annesi, Defne'yi polisten kaçırmaya çalışır. Cemre ölmüş müdür? İşte, Kırgın Çiçekler 55. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Atv ekranlarının nefes kesen dizisi Kırgın Çiçekler 55. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Aksiyon dolu geçeçek olan yeni bölümde neler yaşanacağı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanında Cemre'nin ölüp ölmediği netlik kazanmazken, Defne'nin polisten kaçması izleyenleri şoke ediyor. İşte, Kırgın Çiçekler 55. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Defne, gizlice DNA testi yaptırır. Neriman, ağzını sıkı tutması karşılığında Nazan'dan para alır. Durumu öğrenen Feride, Neriman'ı köşeye sıkıştırır.

Mert, Songül'e aşkını itiraf eder. Durumu öğrenen Güney, Mert'le büyük bir kavgaya tutuşur. Songül'le, Güney aşkı bitme noktasına gelir. Banu, erken doğum riskiyle hastaneye kaldırılır. Annesini ziyarete gelen Kader, kardeşinin para karşılığı başka bir aileye verileceğini öğrenir. Defne, Cemre'nin herkese evlatlık olduğunu söyleyeceğini düşünerek korkunç bir plan yapar.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 55. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

BAKMADAN GEÇME!