Kırgın Çiçekler 47. son bölümde şoke eden gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 47. son bölümde şoke eden gelişme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 07:27

Kırgın Çiçekler dizisi dün akşam son bölümü ile izleyenlerini ekran başına kilitledi. Kırgın Çiçekler'in 47.bölümünde şoke eden gelişmeler yaşandı. Emel, Cemre'yi akıl hastanesine yatırdı. Kızlar Cemre'yi kurtarabilmek için mücadele verdi. İşte Kırgın Çiçekler son bölümde yaşananlar.

ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 47. bölüm ile ekranlara geldi. Pazartesinin heyecan dolu dizisi Kırgın Çiçekler'de yine gözyaşı vardı.Cemre akıl hastanesinde. Eylül ise Kemal hakkında suç duyurusunda bulunduğunu öğrenen Mesude'den çekiniyor. İşte Kırgın Çiçekler 47. bölüm ile ilgili detaylar...

Haberin Devamı

 

Cemre, akıl hastanesinden kurtulabilecek mi?

Kemal hakkında suç duyurusunda bulunan Eylül, Mesude öğrenince ne yapacak korkusuyla beklemektedir. Emel tarafından zorla hastaneye kapatılan Cemre, çaresizlik içindedir. Kızlar, Feride ile beraber Cemre'yi kurtarmak için harekete geçer. Meral, İhsan'ı hapse attırmak için delil peşindedir. Songül, okulu temsil etmek üzere yüzme yarışmasına seçilir. Kader, Banu'nun kira borçlarını ödemek için Güney'den yardım ister. Emel'in Cemre'yi hastaneye kapattığını öğrenen Nazan, Emel'i köşeye sıkıştırır…

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLE!

KIRGIN ÇİÇEKLER 47. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emel, Cemre'nin velayetini almak için Neriman'ın karşısına çıkar. Kızlar engel olmak için Feride'nin yardımını ister. Defne, Nazan'ın kızlarla işbirliğine girmesinden rahatsız olur. Planlarını bozmak için gizlice kızları takibe alır. Cemre, Defne yüzünden çok zor bir durumun içine düşer.

Haberin Devamı

Meral, artık çektiği acıya dayanamayarak intikam almak için İhsan'ın karşısına çıkar. Nezihe ile evlenme ihtimali ortadan kalkan Kemal, Eylül'ü suçlayarak yurdun kapısına dayanır. Kemal'in tehditleriyle bunalan Eylül tüm dengeleri değiştirecek bir karar alır.

 

BAKMADAN GEÇME!