Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanan son bölümüyle dramatik anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanan son bölümüyle dramatik anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2018 23:21

Kırgın Çiçekler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kırgın Çiçekler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ali, Cemre ve Meral'i kurtarmak için zor bir karar vermek zorundaydı. Şeref kızları kurtarmak istiyorsa kendisini feda etmesini istemekteydi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça soluksuz takip edilen dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nazan'ın planıyla Tuna'nın bir süre kızlarda kalacak olması, erkekler cephesinin hiç hoşuna gitmedi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ali, Cemre ve Meral'i kurtarmak için zor bir karar vermek zorundadır. Şeref kızları kurtarmak istiyorsa kendisini feda etmesini istemektedir. Nazan'ın planıyla Tuna'nın bir süre kızlarda kalacak olması, erkekler cephesinin hiç hoşuna gitmez. Serkan ve Cemre'nin arası açılır. Kader, Tuna'yı görünce yıldırım aşkına tutulur. Ejder ve Nazan'ın yakınlaşması Macide'yi rahatsız eder. Neriman, Nazan'dan intikam almak için büyük bir fırsat yakalar. Nazan kapısına gelen sürpriz bir misafirle şok olur.

BAKMADAN GEÇME!