Kırgın Çiçekler 101. yeni bölüm fragmanında kızlar yurttan atılıyor

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 101. yeni bölüm fragmanında kızlar yurttan atılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 15:58

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Bu akşam yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 101. bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmana Kader'in sözleri damga vurdu. Kader'in Ejder'den istediği şey kafalarda soru işareti bıraktı. Peki Kader, neden kızların yurttan attırmak istiyor? Songül, bebeğini mi kaybedecek? İşte Kırgın Çiçekler 101. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 101. yeni bölüm fragmanında her bölümde olduğu gibi enteresan olaylar ekrana geliyor. Daha önce görmemişlikle itham ettiği Meral'in yerine geçen Kader, bu kez aynı sıkıntıları kendisi yaratmaya başlamıştır. Bir anda arkadaşlarını yurttan attırmak isteyen Kader, dediğini yaptırmıştır. Peki, Kırgın Çiçekler 101. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, detaylı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ali, Eylül'e aşkını itiraf etmeye karar verir. Eylül'ü çok şık bir restoranda akşam yemeğine davet eder. Feride ve Toprak, bunalımda olan Neriman Hanım'la ilgilenmek zorunda kalırlar. Kader arkadaşlarının kendi evine taşınmasını istemektedir. Zehra kıza sinsi akıllar verince, Kader kızları yurttan attırmaya karar verir. Ejder, Kader'in isteğini yerine getirmek üzere harekete geçer. Olaylar çığırından çıkınca, Songül üzüntüden bebeğini düşürme riskiyle karşı karşıya kalır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meral'in hapisten kurtulma için tek umudu kefaletin ödenmesidir. Kızlar Kader'e şikayetini geri çekmesi ve kefaleti ödemesi için baskı yapar. Macide ve Ejder, Kader'in servetini ele geçirmek için her yolu denemeye kararlıdır. Ali ve Feride yeni dava dosyasında zorlanırlar. Güney ve Songül bebeklerini ilk defa ultrasonda görürler. Serkan, Cemre'ye evlenme teklif eder. Meral hapishanede eski bir düşmanı tarafından köşeye sıkıştırılır. Bıçaklanan Meral, ölümle burun buruna gelir.

 

BAKMADAN GEÇME!