KIRDES Projesi ile 123 kilometre yol yapıldı

Güncelleme Tarihi:

KIRDES Projesi ile 123 kilometre yol yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 13:40

KIRDES Projesi ile 123 kilometre yol yapıldı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - ORDU Valisi Seddar Yavuz, İçişleri Bakanlığı'nın KIRDES Projesi kapsamında, kentte 123 kilometre yol yaparak hizmete açıldığını söyledi.

İçişleri Bakanlığı'nın KIRDES projesi kapsamında Ordu Valiliği  ve Altınordu Belediyesi işbirliği ile Boztepe Mahalesi'nde yapılan yolun asfaltlama çalışmaları kapsamında bir program düzenlendi. Programa Vali Seddar Yavuz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli ile vatandaşlar katıldı.
Vali Yavuz, KIRDES Projesi kapsamında çalışmaların devam ettiğini, 14 milyon TL ödenek aktarıldığını belirterek,  "Şu ana kadar İçişleri Bakanlığı KIRDES projesi kapsamında ilimize 14 milyon TL bir kaynak aktarıldı. Bu kaynakla biz de işbirliği içerisinde yatırımlarımızı en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Büyükşehir, Altınordu ve tüm ilçe belediyeleri ve YİKOB bizatihi kendisi ihale etmek suretiyle şu ana kadar 123 kilometre yolu halkımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız” dedi. 
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise emeği geçenlere teşekkür ederek "Boztepe Hamzaoğlu sokağının Güzelyalı’daki 2'inci hat durağına kadar bağlanabileceği özel bir yolun başlangıcındayız. Bulunduğumuz yerde 2,5 kilometre bir yol inşa edeceğiz. Kalıcı, uzun vadeli alt yapısı oluşmuş özel standartları olan bir yol yapıyoruz. Bu yolun toplam maliyeti 1.5 milyondur. 1.5 milyonluk maliyeti sağolsun sayın valimiz bu gruptaki yol için 500 bin liralık kaynağını tahsis etmek üzere talimatları oldu. Çalışma yapıldı protokole dönüştü ve Altınordu Belediyesi olarak biz 1 milyonluk ilave kaynakla beraber bu yolu bu halkımızın hizmetine sunmuş olacağız" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!