Kırcalı: “Eski Karanlık Dönemlere Dönmeyeceğiz”

Güncelleme Tarihi:

Kırcalı: “Eski Karanlık Dönemlere Dönmeyeceğiz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:01

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, “Milletimiz çok oyun bozdu, çok tuzak bozdu. 1 Kasımda bir kez daha bozacaktır. Eski karanlık dönemlere dönmeyeceğiz” dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. Kırcalı gündüz esnaf ziyaretleri yaptıktan sonra, akşam ise iki ayrı mahalle mitingine katıldı. Kırcalı’ya gittiği her yerde büyük ilgi gösterildi. Kırcalı’nın içten ve sıcak davranışları ile hemşehrileri arasında samimi bir gönül birlikteliği ve görüntüler oluştu.
AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçmişe baktığımızda özellikle koalisyon dönemlerinde büyük ekonomik krizler yaşandı. Gecelik faizler yüzde 7500 oldu. Üç haneli enflasyonlar oluştu. Üretim durdu fabrikalar kapandı. Milyonlarca insanımız işsiz kaldı. Hastanelerimizde kuyruklar vardı. Allah’a şükür 13 yıldır ekonomik krizler yaşamıyoruz. Dünyanın en güçlü 17. ekonomisi olduk. Milli gelirimiz 10 bin doları aştı. İstihdam ve ihracat arttı. Dünyanın en hızlı kalkınan ve büyüyen 7. ülkesi olduk. Merkez Bankamızda 150 milyar dolar döviz rezervimiz var. Sağlıktan eğitime, enerjiden ulaşıma her alanda dev yatırımlar yapıldı. 651 bin insanımız TOKİ ile ev sahibi oldu. 17 bin 615 km bölünmüş yol yaptık. 1041 gençlik ve spor tesisini ülkemize kazandırdık. Hızlı trene, yeni metrolara, Marmaray’a kavuştuk. 185 yeni üniversite kuruldu. Yerli tankımızı, gemilerimizi, füzelerimizi üretmeye başladık. Bu durumdan rahatsız olan iç ve dış şer odakları algı oluşturarak ülkemizin ve milletimizin önünü kesmek bizi yeniden o karanlık dönemlere geri getirmek istiyorlar. Milletimiz çok oyun bozdu, çok tuzak bozdu. 1 Kasımda bir kez daha bozacaktır. Eski karanlık dönemlere dönmeyeceğiz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!