Kiraz Mevsimi'nin Ayaz'ı, Öykü ile Mete'yi öpüşürken yakalıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsiminin Ayazı, Öykü ile Meteyi öpüşürken yakalıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2015 12:20

Yeni bölümünde şok eden gelişme! Kiraz Mevsimi'nin Öykü'süyle kendini evcilik oyununa kaptıran Mete hislerine engel olamayacak ve Öykü’yü dudaklarından öpecek. Peki, bu sahne gerçekten yaşanacak mı yoksa Ayaz’ın gördüğü kötü bir kâbus mu, Mete Öykü'ye aşık mı oldu?

Haberin Devamı

Ayaz artık bu evcilik oyunundan sıkılmıştır. Mete'ye bu oyunu bitirmesi gerektiğini sert bir şekilde söyler ve onu ikaz eder. Mete ise şaşırır ve kendisini Öykü'den kıskanıp kıskanmadığını sorar.

Mete ve Öykü'nün Ayaz'ın gözü önünde öpüştüğünü gösteren videonun yankıları hemen geldi.Daha şimdiden sosyal medyada "Mete’den nefret edenler" başlıklı konular açılıp altına yorumlar yapılmaya başlandı bile. Mete yanlış yaptı mı yoksa yapmadı mı? Mete dost değilmiş demek ki diyenlerden, Ayaz’ın Mete’yi dövmesini isteyenlere kadar birçok konu tartışılmaya başlandı. Kimi seyirciler de Mete’nin Şeyma ile sevgili olduktan sonra bir şeytana dönüştüğünü ve en iyi dostunu sattığını belirtmekte.

Kiraz Mevsimi geçtiğimiz bölümde Mete ile Öykü evcilik oyununa başlamıştır. Herşey Öykü'nün babasını mutlu etmek için yapılan şeylerdir. Bölüm sonunda ise Öykü ve Ayaz gelinlik ve damatlıklı bir şekilde fazla aksiyonlara atılırlar.

Yeni bölüm fragmanında ise beklenmedik gelişmeler yaşanır. Çünkü Mete evlilik oyunu ile birlikte Öykü'ye olan duyguları yeniden başlamıştır. ayaz ise bunu farkedip artık kısmaktadır.

Hatta Ayaz o kadar kıskanmıştır ki uzak durmasını söylemektedir. Bölümün bombası ise fragmanın sonunda gelit. Çünkü Mete Öykü'yü Ayaz'ın önünde dudağından öpmüştür.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi bu hafta çoğu dizi gibi Yılbaşı tatili yapmadı ve hayranları üzmedi. 3 Ocak ekrana gelen Kiraz Mevsimi son bölüm pek çok süpriz gelişmeye sahne oldu ama Kiraz Mevsimi 27. bölüm fragmanı çok daha şaşırttı. Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü babası için organize ettiği evlilik oyununda Ayaz ile evlenecekti ama öyle şeyler olduğu ki Öykü kendini Mete ile nikah masasında buldu!

AYAZ'DAN "NE OLUYOR BAKIŞI"

Kiraz Mevsiminin Ayazı, Öykü ile Meteyi öpüşürken yakalıyor

Ekranların en sevilen dizisi Kiraz Mevsimi 27.bölüm fragmanı yayınladı. Seyirciyi adeta ekrana kitleyen dizinin yeni bölümünde Mete ile Öykü'nün yakınlaşması diziye damga vuracak. Kiraz Mevsimi 27.bölümünde Mete ve Öykü'nün öpüşmesi diziye damga vuruyor. Ayaz olanlar karşısında adeta şoka giriyor.

Haberin Devamı

Hepsi ve daha fazlası Kiraz Mevsimi’nin yeni bölümünde olacak. Kiraz Mevsimi 27. yeni bölümü ile 10 Ocak Cuma günü FOX TV'de ekrana gelecek.

Bakalım bu sahte evlilik daha ne kadar devam edecek...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!