Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Öykü'yü sırtlayıp götürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsiminde Ayaz Öyküyü sırtlayıp götürüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2014 16:09

Öykü ve Ayaz bir barışık bir küs. Şimdi de Öykü'nün kaprislerine dayanamayan Ayaz, onu sırtladığı gibi götürüyor. Romantik dizilerin birbirlerine en çok yakışan çiftlerinden Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini üstlendiği Kiraz Mevsimi 24. yeni bölümüyle 13 Aralık Cumartesi akşamı 20.15’de FOX TV'de olacak. İşte yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümü yayınlanacak güne kadar bir hafta boyunca konuşulacağı 24. bölüm fragmanı hemen yayınlandı.Yeni bölüm 13 Aralık cumartesi günü FOX TV'de olacak.

Kızkulesi’ndeki sürpriz gece Ayaz ve Öykü aşkında beklenmedik gelişmelere neden olur. Ayaz eski hayatına dönmek için çabalarken, Öykü herkesten ve her şeyden uzaklaşır. Girdiği bunalım sonucu işinden olma, okulundan atılma tehlikesi yaşayan Öykü’nün kahramanı yine, onun telefonlarına dahi çıkmayan Ayaz olacaktır.

METE VE ŞEYMA BABA EVİNDE

Mete, Şeyma’yı baba evine götürür. Ancak bu geri dönüş, özellikle Burcu için beklenmedik sonuçlar doğurur. Burcu-Emre’yle, Sibel- İlker’le bozuşurken; kadınlar bir kız gecesinde, erkekler de bir erkek gecesinde eteklerindeki tüm taşları dökerler.

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ 23.BÖLÜM FRAGMANI - 13 ARALIK CUMARTESİ

METE VE AYAZ BAŞBAŞA KALIRLAR

Öykü, Ayaz’ın ona hala aşık olup olmadığını anlamak için, kız gecesinde Sibel’in ona verdiği taktikleri gün boyu uygular. Mete’yse Ayaz ve Öykü’yü bütün gün birbirine kenetleyecek bir buluşa imza atar. Bu arada Sibel, Burcu ve Öykü, yan yanayken eve, kimden geldiği belli olmayan özür mesajlı bir çiçek, herkesin kafasını karıştırır. Çiçeği yollayan gizemli kişinin ortaya çıkmasıysa, Öykü’nün hayatını birden bire değiştirecektir

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI
Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

Romantik gençlik dizilerinden esas oğlanın esas kızı kucaklayıp götürme modası bu hafta Kiraz Mevsimi ile devam ediyor. İşte Güneşi Beklerken ve Adını Feriha Koydum'dan örnekler.

Kiraz Mevsiminde Ayaz Öyküyü sırtlayıp götürüyor

Haberin Devamı

Ayaz, Öykü’yü görmek için Kız Kulesi’ne gidecek mi?

Burcu ve arkadaşları Öykü'ye yardım etmek için Ayaz'a bir sürpriz hazırlar. Ayaz için Kız Kulesi'nde muhteşem bir özür ve sürpriz organizasyonu yaparlar. Mete, Ayaz'ı Kız Kulesi'ne götürmek için ikna etmeye çalışır. Ayaz, Kız Kulesi'ne gidip gitmemek de ve Öykü'yü affetmekte kararsız kalır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!