Kiraz Mevsimi izle: Öykü ve Ayaz sözleniyor | FOX TV

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi izle: Öykü ve Ayaz sözleniyor | FOX TV
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2015 15:36

FOX TV'de yayınlanan Kiraz Mevsimi yeni bölüm için hayranları sabırsızlandı. Ayaz ve Öykü kendi aralarında sözleniyorlar ve mutluluğa ilk adımlarını atıyorlar. Peki bu sefer evlenebilecekler mi? Ayaz, Mete'ye aba altıdna sopa gösterir haddini bilmesini ima eder. İşte Kiraz Mevsimi 28. yeni bölüm özeti ve fragmanı ve FOX TV canlı yayın akışı.

Haberin Devamı

“Sen bu evcilik oyununu fazla ciddiye almaya başladın. Sen onun kocası değilsin!” Bugün günlerden Kiraz Mevsimi. Bakalım yeni bölümde, artık bu gidişata bir dur demek isteyen Ayaz emeline ulaşabilecek mi?

- Öykü Hanım! Kafam acıyor!
- Olmayan şey nasıl acısın ya! Esir ettiniz evde bizi.

Kiraz Mevsimi yeni bölümde neler olacak? Ayaz ve Öykü tüm olumsuzluklara rağmen kendi aralarında sözleniyorlar ve mutluluğa ilk adımlarını atıyorlar. Ayaz, Mete'ye aba altıdna sopa göstererek onu sert bir şekilde uyarıyor. Öykü ile kendilerini ayırmaya hiç kimseye gücünün yetmeyeceğini söylüyor.

Kiraz Mevsimi izle: Öykü ve Ayaz sözleniyor | FOX TV

“Sen bu evcilik oyununu fazla ciddiye almaya başladın. Sen onun kocası değilsin!” Ayaz öfke içinde; Mete yanlış anlaşıldığı için üzgün; Öykü ise iki arkadaşın arasında en kötüsü de gazetecilerin önünde zor durumda…

Haberin Devamı

Bir de üstüne karakolluk oluyorlar. İyi niyetle başlayan oyun herkesi hiç beklenmedik şekilde etkiliyor. Eline geçen fırsatı iyi değerlendiren Şeyma, Öykü’nün elindeki her şeyi alıyor. Ancak Ayaz ve Öykü arasındaki derin bağ hala değişmiyor ve iki çılgın aşık kendileri için yazılan kadere kimi zaman neşeyle, kimi zaman kızgınlıkla kafa tutmaya devam ediyor. Yüzük meselesi ise evcilik oyununun da sonu oluyor. Ancak tüm bu olanlar içinde kimse kafası karışmış Mete’nin ne hissettiğini fark etmiyor. Mete’nin kendisi bile!

Kiraz Mevsimi izle: Öykü ve Ayaz sözleniyor | FOX TV

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI

Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

Haberin Devamı

FOX TV CANLI YAYIN AKIŞI

"Gözün Mete'deydi, Ayaz'ı kullandın ona ulaşmak için!" Kiraz Mevsimi sürprizlerle dolu bir bölümle geliyor.

KİRAZ MEVSİMİ 28. BÖLÜM FRAGMANI – 17 OCAK CUMARTESİ

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ 28. BÖLÜM 2. FRAGMANI – 17 OCAK CUMARTESİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!