Kiraz Mevsimi izle 35. bölümde Ayaz Öykü'yü kaçırıyor! | FOX TV

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi izle 35. bölümde Ayaz Öyküyü kaçırıyor | FOX TV
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2015 10:53

Fox TV'nin en beğenilen dizilerinden olan Kiraz Mevsimi'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Özgü Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç'in paylaştığı Kiraz Mevsimi'ni FOX TV ekranlarında saat 20:15'de izleyebilirsiniz. Kiraz Mevsimi'nin 35. bölümünde, Salih dede "Bizim onlara verecek kızımız yok!" der ve Ayaz'ın tek bir çaresi kalır: Öykü'yü kaçırmak!

Haberin Devamı

Bu akşam, FOX TV ekranlarına yeni bir bölümle gelecek Kiraz Mevsimi'nde Ayaz ve Öykü'yü yeni maceralar bekliyor. Sakız babaanne, Önem ve Meral’le birlikte nişan alışverişine çıkan Ayaz ve Öykü'yü kötü bir sürpriz beklemektedir. Sakız ve Önem arasında yaşanan münakaşanın ardından Salih dede bir karara varır: “Kapandı nişan meselesi. Bizim onlara verecek kızımız yok!”

KİRAZ MEVSİMİ 35. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kiraz Mevsimi izle 35. bölümde Ayaz Öyküyü kaçırıyor | FOX TV

Salih dedenin bu kararından sonra Ayaz’ın büyük aşkına kavuşması için tek bir çaresi kalır: Öykü’yü kaçırmak. Ayaz ve Öykü bir yuva kurmak için atacakları imzanın önüne geçecek bütün engelleri aşmaya karar verirler. Ancak, iki aşığ evli bir çift olarak geçirecekleri ilk gecede çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi'NİN KONUSU

Öykü, kariyer basamaklarını kendinden emin adımlarla çıkmak isteyen ve yeteneğine inanmaktadır. Ufaklığından beri en yakın arkadaşı Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü gelecekte bir gün başarılı bir modacı olmayı arzu etmektedir. Kimseye söyleyemediği aşkı Mete’yi mahalleden tanıdığı Şeyma’ya kaptırınca hislerini kalbine gömer. Öykü komik ve ilginç tesadüfler neticesinde Mete’nin ortağı Ayaz ile karşılaşır. Hatta ilk karşılaşmalarında aralarında ufak bir tartışma da geçer. Ayaz hem ukala hem de çapkın bir tiptir.

O yüzden ona içten içe sinir olur. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ve bir o kadar da komik bir ilişki doğar. Çocukluk aşkı Mete’yi hala Öykü, Mete’nin ortağı Ayaz’a aşık olmasıyla işler bir hayli karışır.

BAKMADAN GEÇME!