Kiraz Mevsimi 17. bölümde Ayaz ve Öykü romantizmin doruklarında!

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 17. bölümde Ayaz ve Öykü romantizmin doruklarında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 09:59

FOX TV'nin gençlik dizisi Kiraz Mevsimi’nin 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 1 Kasım cumartesi günü ekranda olacak. Kiraz Mevsimi hayranlarının merakla beklediği Öykü ve Derin arasındaki yakınlaşmaya şahit olan Ayaz da şahit oldu ve bu duruma oldukça sinirlendi. Şeyma ise Mete’nin peşine düştü ve kendisini aldatıp aldatmadığını öğrenmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi 17. fragmanında görüldüğü üzere, Ayaz ve Öykü oldukça romantik dakikalar yaşayacaklar. Kiraz Mevsimi yeni bölümüyle 1 Kasım Cumartesi akşamı 20.15’de FOX TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz bölümlerde Öykü, kendi çizimlerini değiştirip işlerini berbat eden kişinin Şeyma olduğunu öğrenmiş ve kendini tutamayıp onun üzerine yürüyerek her şeyi mahvetmişti. Hatta Önem’in basın toplantısında verdiği evin anahtarlarını da gururu yüzünden kabul etmemişti. Fakat daha sonra evlerini geri aldılar ve uzun zaman sonra ilk defa huzur dolu uyandı. Hem evine kavuştu hem de mahallesini terk etmek zorunda kalmadı. Bu arada Derin’in de iş teklifini değerlendirmeye karar verdi. Derin’in niyeti ise Öykü ile yakınlaşmaktır fakat Ayaz’ın araya girmesi ile bu olay gerçekleşmez.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi 17. bölümde Ayaz ve Öykü romantizmin doruklarında

Bu arada Şeyma, Mete’nin kendisini aldattığını öğrenip öğrenmemek için onu takip eder. Fakat peşinde olduğu kızdan ummadığı bir tepki alır.

Kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkmak isteyen ve yeteneğine inanan Öykü daha çocuk yaşlardan beri en yakın arkadaşının abisine kendisini aşık hissediyordur. Birgün ünlü bir modacı olmak isteyen Öykü Mete’yi, aynı mahallede oturdukları Şeyma’ya kaptırınca artık onu unutmak zorunda olduğunu anlar. Bir futbol maçı esnasında ayaz ile tanışan Öykü için o saatten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ayaz ukala birisidir ve daha ilk dakikadan Öykü ile didişmiştir. Birbirlerini zıt bu iki kişiyi daha büyük maceralar beklemektedir.

Kiraz Mevsimi 17. bölümde Ayaz ve Öykü romantizmin doruklarında

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI
Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

BAKMADAN GEÇME!