Kiraz Festivali’nde dostluk maçı

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Festivali’nde dostluk maçı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 12:08

Kiraz Festivali’nde dostluk maçı

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında Çerkezmüsellimspor ile kardeş şehir Almanya’nın Bayreuth şehrinden gelen Türk FC takımı dostluk maçında karşılaştı.

Alman - Türk dostluğuna büyük katkılar yapan Tekirdağlı işadamı Mennan Yıldırım’ın organize ettiği karşılaşma öncesi iki takım arasında dostluk rüzgarı esti. İki takım sporcuları ve antrenörleri birbirlerine çiçekler verirken yöresel lezzetlerin yer aldığı sepetleri de birbirlerine ikram ettiler.

Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da stada gelerek dostluk rüzgarına ortak oldu. Her iki takıma da başarılar dileyen Başkan Eşkinat dostça bir karşılaşma geçeceğinden emin olduğunu ve uluslararası ortamda dostluk organizasyonlarının devam ettirerek Tekirdağ’ı daha iyi tanıtabileceğimizi ifade etti. Maç, Çerkezmüsellimspor 3 - Bayreuth Türk FC: 2 olarak sonuçlandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!