Kiralık şöhret

Güncelleme Tarihi:

Kiralık şöhret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2012 13:37

ABD’de bir üniversite öğrencisi, kendisine fotoğrafçı ve koruma tutup ünlü biri gibi New York’ta hava attı. Genci ünlü sanan pek çok kişi peşine takıldı.

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTE öğrencisi Brett Cohen (21), ünlü olmanın nasıl bir his olduğunu tatmak için özel bir plan yaptı. İki koruma, üç kameraman, dört fotoğrafçı kiralayan, şık kıyafetler giyip süslenen Cohen, New York’un Times meydanına çıkarak ünlü taklidi yaptı. Para vererek ayarladığı paparazziler, Rockefeller merkezindeki NBC kanalının stüdyolarından “korumalarıyla” çıkan Cohen’i çekmek için flaşları patlatınca New Yorklular “Ünlü gördük” diye heyecana kapıldı.

Genç kızlar çığlık attı

Ünlü bir aktör ya da şarkıcı sanılan Cohen, o kadar ilgiyle karşılaştı ki, “hayranlarıyla” 300 fotoğraf çektirdi, genç kızlar kendisi için çığlıklar attı. Üç saat sonunda meydanda kalabalık bile oluştu. Brett Cohen’i tanıyıp tanımadığını soran “sözde muhabir”e bir adam, “Yeni single’ını dinledim, gayet iyi olduğunu düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Hayranları fotoğraf çektirdi

Hayranlarıyla fotoğraf çektirip, imza dağıtan Brett Cohen, YouTube’da yayınladığı videoda, “Sosyal bir deneydi, şöhrete ne kadar düşkün olduğumuz teorisini doğruluyor. Ünü tatmak güzeldi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!