Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında şifre: Defne!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında şifre: Defne
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2016 10:29

Kiralık Aşk dizisinin son bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ömer ve Defne arasındaki buzlar erirken, bir sahnede Defne'nin, Ömer'den bir şifre istemesi üzerine gelen cevap onu mutlu ediyor. Ömer'in şifresinin Defne oluşu yeni bölüm fragmanının eğlenceli sahnelerinden biri. Peki Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisi dün akşam ekranlara geldi 56. bölümden önce yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer ve Pamir arasında Defne savaşı devam ediyor. Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanında Defne'yi kendine aşık etmek için elinden gelen her şeyi yapan Pamir, karşısında Ömer'i buluyor. Peki Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydanda gelen olaylar

Vicdan Defne’yi dürtüyor ve Ömer’e öyle bir jest ile geliyor ki; Ömer hem şaşkın hem mutlu. Bu jeste karşılık Ömer’in Defne’ye aldığı el emeği göz nuru armağanıyla hepimiz şaşkına dönüyoruz. Pamir masada restini çekti, artık Ömer’in açık açık üzerine oynuyor.

Sinan’a gece yarısı gelen sürpriz telefon hepimizi hayrete düşürüyor. Bu defa Sinan Seda yakınlaşması görülmeye değer. Seda’nın sorumlulukları ve Sinan’ın arzuları ilk kez kesişti. İlk viraj alınabilecek mi? Koray’ın sefer ki kurbanı Seda… Koray Seda’yı fena halde köşeye sıkıştırdı. Diğer yandan şirkette parti heyecanı yaşanıyor. Partinin onur konuğu, baş misafiri ve ev sahibi Koray Sargın kendiyle yine çok mutlu. Neriman planın ne durumda olduğunu partiye katılarak görme fırsatı yakalıyor. Parti; Ömer, Pamir ve Defne üçgenine yeni bir soluk getiriyor. Ve parti sonrası beklenmedik gelişmelerle aksiyon perdesi aralanıyor.

Haberin Devamı

İso, dalgaları teker teker yardı. Ve şimdi kıyıya bir adım daha yakın. Türkan’ın yardım isteği İso ve Ayşegül’ü baş başa bırakıyor. İso evden çıkarken yüreği daha ferah. Ayşegül’ün ise içini kaplayan sıkıntılar giderek büyüyor.

KİRALIK AŞK 57. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Gerilimli bir finalin ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Defne, son karşılaşmadan sonra Ömer'e içinde kalan her şeyi söyledi. Şimdi ise sıra Ömer'de... Ömer'in bundan sonraki adımı şaşırtıcı ve oldukça iddialı!

Ömer ve Pamir'in arasındaki gerginlik giderek tırmanıyor. Defne etrafına duvarlar örerken, Ömer bu duvarların gerisinde durmaya ve arkadaş kalmaya niyetli değil. Köşeye sıkışan Defne artık rolleri belirlemek zorunda. Diğer yandan şirkette işleri yoluna koymaya çalışan Ömer'in imdadına can simidi Necmi yetişiyor. Bir de şirkette tadilat telaşı var. Tadilat tarihinde uzlaşma sağlanabilecek mi? Seda ve Sinan yakınlaşmasında yeni bir perde aralanıyor. Bir anda ortaya çıkan gerçek, bu gergin ortamı az da olsa yumuşatıyor.

Haberin Devamı

Pamir rengini belli etti. Artık "bende oyuna dahil oluyorum" diyor ve kartlarını açıp Neriman'a meydan okuyor. Neriman'ın kumandası artık Pamir'de!

Koray yeniden dedikoduya çağ atlatacak bir performansta. İso ise yine fırtınalı sularda ve pusulası yine yüreği... Dükkana gelen sürpriz misafir İso'yu heyecana boğuyor. Defne'nin sürpriz cesaret gösterisi hepimizi şaşkına çeviriyor. Defne artık hiçbir şeyden çekinmez halde ve belki de hiç olmadığı kadar kendinde... Ömer ve Defne çıkmazında sizi ekrana kilitleyecek bu finali sakın kaçırmayın! Ve beklenen Defne Ömer karşılaşmasında kazanan aşk mı yoksa gurur mu olacak?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!