Kiralık Aşk 69. bölüm final fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 69. bölüm final fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 18:59

Kiralık Aşk'ta final heyecanı için sayılı gün kaldı. Dizinin son yayınlanan bölümde Defne'nin gebelik testi yaptırdığı anlar heyecan yaratmış, final bölümünde yaşanacaklar merak konusu olmuştu. Kiralık Aşk 69. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla finale dair ilk ipuçları gelmiş olacak. Peki, Kiralık Aşk 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk finali 69. bölümüyle yapacak. Sevilen romantik komedi türündeki dizinin final öncesi olan 68. bölümünde Defne'nin gebelik testi yaptırması heyecan yaratmış, finalde yaşanacaklar merak konusu olmuştu. Peki, Kiralık Aşk final fragmanı yayınlandı mı? Ömer ve Defne'nin öyküsü nasıl bitecek? İşte, son durum!

Kiralık Aşk finali için geri sayım sürerken dizinin takipçileri final üzerine senaryolar kurmaya devam ediyor. Romantik komedi türündeki dizi son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. Ekranlarda başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından oldukça beğeni kazanan dizi Kiralık Aşk finali de olan 69. bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin cuma akşamı yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyicileri heyecanlandırdı. Dizinin son bölümünde Defne'nin gebelik testi yapması herkesi şoke etti. Defne ve Ömer'in çocuğu mu olacak sorusu yeni bölüm fragmanında yanıt arayacak. Peki, Kiralık Aşk final 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk final fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Defne ve Ömer, artık bambaşka bir heyecanın kapısındalar. Defne hamile olup olmadığına bakarken, Ömer'in sırrı nihayet açığa çıkıyor. Bu sırada büyük bir halı saha maçı gündemde. Koray'ın takımı, Sinan ve Ömer'e karşı. Koray’lar kazanırsa ilk doğacak erkek çocuğun adı; Koray olacak! Hakemse Aytekin!

Diğer yandan Defne'nin ailesiyle barışmasının ilk adımları nihayet atılıyor. İso'nun sokak köpekleri için yaptığı kulübe ise pek çok şeye vesile oluyor.

İlk fragmanda geçtiğimiz hafta büyük bir sürpriz yaşayan Defne, yeni bölümde Ömer’in sırrıyla yüzleşiyor.  Duydukları karşısında şok olan Defne, ortadan kayboluyor. Ömer, onun nerede olduğunu bulmaya çalışıyor. İkinci fragmanda ise en büyük bombayı Defne patlıyor. Peki, mide bulantıları yaşayan, aşeren ve başı dönen Defne, hamile mi? Ömer ve Defne’nin bebeği mi olacak? İşte, tüm bu gelişmelerin detaylarını gözler önüne seren Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanları ve son bölümü kaçıranlar için özeti! 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Elçin Sangu ve Barış Arduç’un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk’ın bu haftaki bölümünde Defne ve Ömer, artık bambaşka bir heyecanın kapısındalar. Defne hamile olup olmadığına bakarken, Ömer'in sırrı nihayet açığa çıkıyor.  Bu sırada büyük bir halı saha maçı gündemde. Koray'ın takımı, Sinan ve Ömer'e karşı. Koray’lar kazanırsa ilk doğacak erkek çocuğun adı; Koray olacak! Hakemse Aytekin! Diğer yandan Defne'nin ailesiyle barışmasının ilk adımları nihayet atılıyor. İso'nun sokak köpekleri için yaptığı kulübe ise pek çok şeye vesile oluyor. Artık her şey çok güzel. Defne ve Ömer çok mutlular. İyiden iyiye birlikte yaşama rutinleri geliştirmeye, birbirlerini tamamlamaya başladılar. Neriman çıkışını yapıyor:" Evlenin ve çocuklarınız olsun artık, hadi!",

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne, Neriman'ın dolduruşuna gelip, Ömer'in aklına evlilik fikrini sokmak için türlü oyunlara giriyor. Fakat bilmediği şey, Ömer'in aklında bunun zaten olduğu. Diğer yandan yeni yıl heyecanı her yerde. Ev partileri, ofis kutlamaları ve tabii ki Koriş'in şahane fikri: Ömer'e Noel baba kostümü giydirecek! Ömer bunu kabul eder mi? Sinan ve Şükrü, Koriş'le bu konuda dev bir iddiaya giriyorlar. Koray, Ömer'i ikna etmek için akla hayale gelmedik numaralar deniyor. İddianın sonucu ise, gerçekten çok ama çok beklenmedik. Ömer ve Defne, yeni yıla birlikte girmenin mutluluğunu başkalarıyla da paylaşıyorlar. İhtiyacı olanları mutlu etmek gibi bir hediye veriyorlar kendilerine. Finalde ise, Defne'yi bulutların üzerine çıkarak bir sürpriz var. Her şeyi hikayenin ta başına döndürecek bir sürpriz. Bunu Ömer'den başkası düşünemezdi.

BAKMADAN GEÇME!