Kiralık Aşk dizisi 51. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk dizisi 51. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 08:31

STAR TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk'ın 51. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Cuma akşamı ekrana gelecek olan Kiralık Aşk dizisinde neler olacak merak konusu. Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde. İşte Kiralık Aşk 50. son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Kiralık Aşk Cuma akşamı 50. bölümü ile ekrana geldi. Kiralık Aşk son bölümde Ömer dedesiyle karşı karşıya gelince şoke oldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ömer kızgın olmasına rağmen Defne'nin bu önemli günde mutsuz olmasına izin vermedi.. Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde olacak.

 KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer dedesiyle karşı karşıya. Şimdi ne olacak? Her şeye rağmen yüzükler takılacak mı? Ömer’in büyük tepkisi ne? Defne deli divane, her yerde Ömer’i arıyor. Peki Ömer nerede? Sinan’ın hayatı beklenmedik bir itirafla darmadağın oluyor. Şimdi Yasemin’le keskin bir virajın eşiğindeler. Defne ise Ömer’in hayatıyla ilgili hiç bilmediği gerçeklerle karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınanıyor. Ve beklenen yüzleşme. Defne, Ömer’le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne’yi affedecek mi?

Haberin Devamı

Dedesi ile karşı karşıya gelen Ömer oldukça sinirliydi. Yüzüklerin takılıp takılayacağı merak edilirken ilginç gelişmeler yaşandı. Ömer gerçekleri öğrendikten sonra yaşadıkları sonucu oldukça kızgınken Defne, en mutlu olması gereken günde yaşadıkları sorguluyordu. Ömer kızgın olmasına rağmen Defne ‘nin ailesi için her şeye katlandığını söyledi. Herkes için çok zorda olsa Defne ‘yi Ömer ‘e istediler. Yüzüklerin takılması ile birbirlerine olan aşklarını hatırlayan ikili her şeye rağmen duygu dolu anlar yaşadılar.

Ömer yapılanları hazmedemezken her şeyden ve herkesten uzaklaşmak istedi. Defne ‘nin bu süreçte Ömer ‘i araması, arayıp bulamaması duygu yüklü anlar yaşattı. Defne yaşananların ardından darmadağın olurken Necmi yaşananların ardından Ömer ‘in gittiği yeri merak ediyor ve bu arada Neriman ‘a da kızıyordu.

Defne aynı şekilde Neriman ‘ı karşısına alıp içinden geçenleri dökerken gözyaşlarına boğuldu. Neriman ‘a oldukça kızan Defne onun yüzünden oyun oynamaktan bıktığını söyledi. ‘’ Bize karışmayın ‘’ diye isyan eden Defne duygu yüklü anlar yaşadı.

Yaşadıklarının ardından dağılan Defne ise Necmi ile konuşarak yükünü hafifletmeye çalıştı. Necmi ise Defne ‘ye aslında Ömer ‘in babasının hikayesini bilmediğini anlattı. Ömer ‘in annesinin kaybından sonra yaşadıklarını anlattı. Ömer ve babası arasında yaşananlar herkesi şok etti. Aslında babasının Ömer ‘i uzaktan da olsa takip ettiğini öğrenen Defne aslında Ömer ‘in babasının nasıl biri olduğunu öğrendi.

Haberin Devamı

Defne ile Ömer Yüzleşiyor
Bölümün asıl can alıcı olayı ise her şeyin ardından Defne ve Ömer ‘in yüzleşmesiydi. Ömer Defne ‘ye aralarının hep aynı sebepten açıldığı söyleyip hep başa döndüklerini söyledi. İkili kimin haklı kimin haksız olduğunu tartışırlarken Ömer hep aynı şeyleri dinlemekten sıkıldığını söyledi. Bu şekilde ilişkinin yürümeyeceği konusunda endişe ettiğini söyleyen Ömer ciddi sorunları olduğunu Defne ‘e hissettirdi. Ciddi adılar atmanın erken olduğunu düşünmeye başlayan Ömer şok edici bir karar aldı. Dağıldığını, karmakarışık olduğunu söyleyen Ömer yüzüğünü çıkartarak bir süre uzak kalalım dedi. Heyecan yüklü bir bölümü daha geride bırakırken yeni bölümlerde neler yaşanacak hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 50. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK 50.BÖLÜM FRAGMANI!



KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Defne ve Ömer’in aşkına yaz geldi! Aşk dolu tam 2 gün! Defne, Ömer için evden kaçıyor. Bu romantik hafta sonu sürpriz olaylara gebe

Sinan, Koray’ın yarenliğinde büyük kararlar alıyor. Heyecan dorukta! Neriman’ın ise yepyeni planları var.

Ve büyük gün geldi çattı. Etekler zil çalıyor. Neriman’lar Defne’yi istemeye geliyor. Peki Defne neden tedirgin? Beklenmedik bir misafir tüm dengeleri yerinden oynatıyor. Ömer’i dehşete düşüren bu büyük olay ne?

KİRALIK AŞK YAPIM ŞİRKETİNDEN SEVİNDİREN HABER

Kiralık Aşk hayranları bu habere çok sevinecek. Dizinin final yapacağı söylentileri gündeme gelmişti. Yapım şirketi Kiralık Aşk hayranlarının merakla beklediği sorunun cevabını verdi. Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisi 51. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta

ELÇİN SANGU'DAN KİRALIK AŞK CEVABI

Sevilen dizi 'Kiralık Aşk'ta 'Defne' karakterine hayat veren Elçin Sangu, instagram'dan yaptığı paylaşım ile 'diziden ayrılıyor' iddiasına yanıt verdi.

'Kiralık Aşk'ın son bölümlerinde Elçin Sangu'nun rol aldığı sahnelerin kısalması sebebiyle güzel oyuncunun diziden ayrılacağı iddiası gündeme geldi. Bunun üzerine Ortaks Yapım, 30 yaşındaki oyuncunun sağlık problemi yaşadığını açıkladı.
Yapım şirketinden gelen yalanlamaya karşın ayrılık iddialarının devam etmesi üzerine bu kez de Elçin Sangu'dan cevap niteliğinde bir paylaşım geldi.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU, SETE DÖNDÜ
Dizide 'Koray'ı canlandıran Onur Büyüktopçu ile çekilmiş bir fotoğrafını İnstagram hesabı üzerinden paylaşan güzel oyuncu, sağlığına kavuşup sete geri döndüğü mesajını verdi.

Haberin Devamı

KİRALIK  AŞK'TAN ELÇİN SANGU AÇIKLAMASI

Kiralık Aşk’ın Defne'si Elçin Sangu, dizinin son bölümlerinde bir kaç sahne dışında neredeyse hiç yoktu. Bu durum "Sangu Kiralık Aşk’tan ayrılıyor" iddialarını gündeme getirdi. 
Ancak 30 yaşındaki oyuncunun; dizideki sahnelerinin az olmasının, yaşadığı bir sağlık probleminden kaynaklandığı ortaya çıktı. 
Kiralık Aşk dizinin yapımcı firması Ortaks Yapım, sosyal medya hesabından Elçin Sangu’yla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, “Sevgili oyuncumuz Elçin Sangu, gözüyle ilgili bir rahatsızlık geçirmiştir. En kısa zamanda iyileşmesini temenni eder, Ortaks Yapım olarak geçmiş olsun dileriz” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!