Kiralık Aşk yayınlanan yeni bölüm fragmanında Defne mirası öğrenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk yayınlanan yeni bölüm fragmanında Defne mirası öğrenecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 10:24

Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanında takipçileri sıcak sahneler bekliyor. Star Tv ekranlarının tutkuyla izlenen dizisi Kiralık Aşk, 60. bölüm fragmanı ile izleyicilere bazı tüyolar verdi. Ömer ile Defne aynı çatı altında samimi dakikalar yaşıyor. Beklendiği üzere Ömer'in Defne'ye mirastan bahsedeceği düşünülüyor. Fakat Ömer bunu yapacak mı? Yoksa Ömer'in tek amacı Defne'yi denemek mi olacak? Sonraki bölüm hakkında bazı ipuçlarının yer aldığı Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanı haberimizde

Haberin Devamı

Kiralık Aşk yayınladığı 60. bölüm fragmanıyla izleyenlere samimi dakikalar yaşatacak. Star TV ekranlarının başladığı günden itibaren severek takip edilen dizisi Kiralık Aşk yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Defne ve Ömer arasındaki yakınlaşma izleyicilere romantik anlar yaşatacak. İşte, Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanı.

Kiralık Aşk’ın 59. bölümünde Defne ve Ömer artık kartlarını açık oynamaya karar verdi. Ancak ikisi de bulutların üzerinde olan çiftin birbirlerinden istekleri vardı. Özellikle Defne’nin istekleri Ömer’in ise vetoları bitmedi. Birbirlerine tatlı atışmalarda bulunan ikili her şeye rağmen artık yana yana olmaya karar verdi. Hala bir kazananın olmamasından muzdarip olan Pamir’i ise bir sürpriz bekliyordu. İş hayatında krizler yaşayan Pamir’in içinde bulunduğu durum bu sürprizle birlikte daha da karmaşıklaştı. Sürprizlerle karşılaşan bir diğer isim ise Ömer oldu. Hulusi Dede’nin sürpriz ziyaretiyle şaşıran Ömer asıl şoku ise Pamir ve Neriman ilişkisini öğrendiğinde yaşadı. Kiralık Aşk’ın 60. bölümünde Ömer’in edindiği bilgileri Defne ile paylaşıp paylaşmayacağı ise merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞKTA SURVİVOR EZGİ AVCI SÜRPRİZİ

Sürprizlerle dolu dizinin son bölümüne damga vuran olaylardan bir diğer ise Survivor yarışmasıyla adından söz ettiren Ezgi Avcı oldu. 2013 yılında yapılan "Miss Turkey" yarışmasında 3'üncü olan Ezgi Avcı, Seçkin Özdemir’in hayat verdiği Pamir’in eski sevgilisini canlandırıyor.

KİRALIK AŞK OYUNCULARI

Barış Arduç (Ömer), Elçin SANGU (Defne), Seçkin Özdemir (Pamir Marden), Salih Bademci (Sinan), Müjde Uzman (Seda Berensel), Gizem Denizci (Ayşegül), Ayberk Atilla(Usta), Levent ÜLGEN (Necmi), Kerem FIRTINA (İsmail), Nergis KUMBASAR(Neriman), Ferdi Merter(Hulusi), Onur Büyüktopçu(Koray), Sanem Yeles(Nihan), Hikmet Körmükçü(Türkan), Devrim Yalçın(Deniz)

BAKMADAN GEÇME!