Kiralık Aşk'taki sansürlenen sevişme sahneleri rekor kırdı

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşktaki sansürlenen sevişme sahneleri rekor kırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 08:00

Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk Cuma günü yayınlanan son bölüme Defne ve Ömer'in yakınlaştığı sahneler damga vurdu. Kiralık Aşk'ta sansürlenen sevişme sahnelerinin internette yayınlanması ise olay yarattı .Kiralık Aşk'ın sansürlenen sevişme sahneleri sosyal medyada da büyük ses getirdi. Bu sahne sanal alemde milyonlarca kez izlendi.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk son bölümü Ömer ve Defne'nin sevişme sahnesiyle son buldu. İzleyenleri ekrana kilitleyen Kiralık Aşk 40. bölüm final sahnesinin sansürlenen sevişme sahneleri ise internette yayınlandı.

BARIŞ ARDUÇ'TAN ÖPÜŞME SAHNELERİ İÇİN AÇIKLAMA

Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde öpüşme sahneleriyle gündeme oturan Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’ın kızdığına yönelik haberler üzerine açıklama yaptı.

Partneri Elçin Sangu ile olan öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisi Gupse Özay ile tartıştığı iddia edilen oyuncu, konuya son noktayı koydu: Böyle haberler doğru değil. İkimiz de oyuncu ve profesyonel insanlarız.

Haberin Devamı


KİRALIK AŞK 41.BÖLÜM FRAGMANI






KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne’nin Tranba’ya verdiği söz ne olacak?

Defne Fikret’e gerçekleri Ömer’e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer’in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde.

Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor?

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!