Kiralık Aşk 9.bölüm fragmanı yayınlandı! Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak? (FRAGMAN İZLE)

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 9.bölüm fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak  (FRAGMAN İZLE)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 11:08

Star TV’nin Kiralık Aşk dizisi 9. bölümü 14 Ağustos Cuma akşamı ekranlarda. Cuma günlerinin reytingleri altüst eden bomba dizisi Kiralık Aşk'ın son bölümünde neler oluyor? Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Star TV'nin vazgeçilmez dizilerinden Kiralık Aşk her hafta reyting rekorları kırmaya devem ediyor. Yayınlanan son bölümün ardından çok konuşulan Kiralık Aşk dizisinde 14 Ağustos Cuma günü izleyicileri neler bekliyor.

KİRALIK AŞK DİZİ KONUSU

Kiralık Aşk dizisinde Defne ve Ömer karakterlerini canlandıran oyuncuların anlaşmalı bir şekilde aşk oyunu oynamalarını konu alan dizide, Defne sıradan kendi halinde garsonluk yapan bir kızdır ve karşısına çıkan zengin bir kişi olan Ömer ile aşk oyunu oynamaktadırlar.

Ailesinin evlenmesi için baskı yaptığı Ömer çareyi Defne ile anlaşıp oyun haline getirmeye karar vermişlerdir. Dizide Ömer ile Defne arasında yaşanacak olan aşk ve aşkın komik halleri anlatılıyor.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 8. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Defne her zaman ki gibi Ömer’in kahvaltısını hazırlamak için eve gelir. Bir de ne görsün? Ömer çok hasta. Hemen onu bakıma alır. Çorba, ateş düşürmek için buz torbası, şefkatli dokunuşlar, sevgi dolu bakışlar… Uzun zamandır kimsenin ilgisini ve şefkatini bu kadar hissetmeyen Ömer, Defne’nin bu kadar yakınında olmasına yine dayanamayacaktır.

Ömer, hala doğum günündeki kitabı Yasemin’in aldığını zannederken, Yasemin de bu durumun tadını çıkartmaktadır. Artık Ömer’i elde etmek için önünde hiçbir engel kalmadığını düşünen Yasemin’in planları, hiç beklenmedik biri tarafından altüst edilecektir.

Neriman ise tabi ki boş durmamaktadır. Bu sefer tersinden taktik uygulayacaktır. Evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman tatlı diliyle Ömer’in aklını Defne konusunda karıştıracak, ona yönelmesini sağlayacaktır.

7. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sinan ve Defne arasında duygusal bir ilişki olduğunu düşünen Ömer, Defne'yi karşısına alıp ciddi bir konuşma yapıyor. Defne'yi Sinan'dan kıskanan Ömer, şirket çatısı altında duygusal bir ilişkinin yaşanmaması gerektiğini söylerken, Defne duydukları karşısında şok oluyor. Defne ve Ömer arasındaki soğukluk, Yasemin'de zafer hissi uyandırıyor.

Başlarda Yasemin'e aşık olan, hatta Neriman’ın oyununa destek olan Sinan ise Defne'ye garip hisler duymaya başlıyor. Peki, Defne tüm bunların bir yanlış anlaşılma olduğunu Ömer'e açıklayacak mı? Defne ve Sinan'ın birlikte olduğunu düşünen Ömer, Yasemin'e mi yakınlaşacak? Neriman, şimdi ne yapacak?

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK DİZİSİ OYUNCULARI

Elçin Sangu Kimdir? (DEFNE)

11 Temmuz 1988'de İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu Mersin Üniversitesi'nde Opera eğitimi aldıktan sonra Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almaya başladı. Tiyatro eğitimini yarıda bırak müzikle ilgilenen Elçin Sangu tekrar özel bir tiyatroda eğitim gördü. Bu eğitimden sonra oyunculuk alanında ilerlemeye karar veren Sangu dizilerde rol almaya başladı.

Güzel oyuncu ilk olarak Aşk Kaç Beden Giyer dizisinde rol aldı. Daha sonra 2013'de çekilen Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda Çağlar rolü ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz yıl da Kurt Seyid ve Şura dizisinde Güzide karakterini canlandıran genç oyuncu başarılı performansı ile kendini kanıtlamış oldu. Son olarak ATV'de yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde rol aldı. Bakır rengi saçlarıyla ve kahverengi gözleri ile dikkat çeken güzel oyuncunun boyu 1:67'dir.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 9.bölüm fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak  (FRAGMAN İZLE)


Barış Arduç kimdir? (ÖMER)

Barış Arduç 9 Ekim 1987 tarihinde doğmuştur. Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi aldı. 187 cm boyunda ve kahverengi gözlü. Barış fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yaptı, aynı zamanda Yüzme, futbol ve dalgıçlık sporları ile ilgilenmektedir. Paramparça klibinde oynadıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. Dinle Sevgili, küçük Hanımefendi, Pis Yedili gibi dizilerde oynadıktan sonra , Benim İçin Üzülme dizisinde Ahmet karakterini canlandırdı. Bu rol ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kiralık Aşk 9.bölüm fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak  (FRAGMAN İZLE)

Salih Bademci kimdir? (SİNAN)

Haberin Devamı

Salih Bademci 15 Ağustos 1984 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. Serdar Akar'ın Barda filminde ve yine Serdar Akar'ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinde Akın karakterini canlandırmıştır. 2014 yılı itibarıyla Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde Ceyhun karakterini canlandırmaktadır.

Kiralık Aşk 9.bölüm fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak  (FRAGMAN İZLE)



Sinem Öztürk kimdir? (YASEMİN)

Gözde Sinem Öztürk (d. 1 Eylül 1985) Türk dizi ve sinema oyuncusu ve sunucu. 2007'dan beri Fox'ta yayınlanan Arka Sıradakiler'deki Gamze karakteriyle tanınır. 18 Nisan 2014 tarihinde ATV'de final yapan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran karakterini canlandırmıştır. İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi mezunudur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü okumaktadır. Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı "Arka Sıradakiler" adlı dizide Gamze karakterini canlandırmıştır. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve ATV'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı canlandırmıştır. Ayrı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sunmaktadır.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 9.bölüm fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak  (FRAGMAN İZLE)

Nergis Kumbasar Kimdir? (NERİMAN)

Nergis Kumbasar 25 Mayıs 1963'te Ankara’da dünyaya geldi. Babası profesör doktordur. Nergis Kumbasar Ankara Koleji’nden mezun oldu. Üniversiteye giderken Milli Eğitim Bakanlığı’ndan mankenlik diploması aldı ve okulu yarıda bırakarak mankenlik dünyasına adım attı. Böylece reklamlar, sinema filmleri, dizilerde yer almaya başlamıştır. Ayrıca sunuculuk da yapmış ve senaryo yazarlığı da yapmıştır.

Nergis Kumbasar 20 Ağustos 1989'da Mehmet Ali Erbil ile evlendi, evlendikten sonra mankenliği bıraktı. Bu evlilikten 1995 yılında Yasmin adında bir kızları oldu. Çift 1996 yılında boşandı.
Star TV ekranlarına Cuma akşamları gelen Kiralık Aşk yazın en yüksek performans gösteren dizisi oldu. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı “Kiralık Aşk” tüm kategorilerde reyting rekorları kırıyor. Kiralık Aşk Neriman kimdir? Gerçek adı ne? Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla büyük beğeni toplayan Kiralık Aşk'ta Neriman karakterini canlandıran Nergis Kumbasar kimdir? Kiralık Aşk Nergis Kumbasar ile ilgili ayrıntılı bilgi haberimizde.

Nergis Kumbasar TRT’ye Sağlık Bakanlığı’nın sponsorluğunda bir sağlık programı yaptı.

Oyuncu şimdilerde Kiralık Aşk dizisinin kadrosunda yer almaktadır.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

2015 – Kiralık Aşk – TV Dizisi
2009 – Papatyam – TV Dizisi
2008 – Yeniden Başlasın (Program Sunuculuğu)
2007 – Sardunya Sokağı – TV Dizisi
2007 – Evimin Erkeği – TV Dizisi
2006 – Acemi Cadı – TV Dizisi
2005 – Çapkın – TV Dizisi
2004 – Tam Pansiyon – TV Dizisi
2002 – Muhteris Ruhlar
2000 – Eyvah Kızım Büyüdü – TV Dizisi
1989 – Sevmek ve Ölmek Zamanı
1985 – Dokuzuncu Hariciye Koğuşu

BAKMADAN GEÇME!