Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında sürpriz karar! Pamir artık yok!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında sürpriz karar Pamir artık yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 11:54

Kiralık Aşk'ın geçtiğimiz haftaki sürprizli finali ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu olmuş, Defne ve Ömer ilişkisindeki yeni gelişmeler büyük bir merakla beklenmişti. Kiralık 66. bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Romantik komedi türündeki dizinin yeni bölümünde Defne ve Ömer'den sürpriz bir karar geliyor. İşte, Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar!

Haberin Devamı

Kiralık Aşk'ın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne Pamir'in vedası damga vurmuş, veda sahnesi sosyal medyanın da gündemi olmuştu. Geçtiğimiz hafta şaşırtıcı bir sahneyle final yapan Kiralık Aşk 66. bölüm fragmanıyla yeni sürprizlerin sinyalini verdi. Cuma günü ekrana gelecek bölümde Defne ve Ömer, Roma'ya gidiyor. Peki, başka neler yaşanıyor? İşte, Kiralık Aşk yeni fragmanı ve detaylar!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Defne akıllara zarar bir çılgınlık yapıyor. Artık kaybedecek hiçbir şeyi yok. Sadece Ömer var aklında. Ömer'in hiç görmediği deli Defoyla tanışma zamanı geldi. Karşısında çok farklı ve çılgın bir Defne var. Bakalım bir ipte iki cambaz neler yapıyormuş... Hangisinin daha cesur hangisinin daha gözü kara olduğunu görmenin vakti geldi. Aşk, git gide daha kavurucu bir hal alıyor. 

Diğer yanda, Sinan'ın derdi bambaşka... Pamir ise yolunu kaybetmiş durumda. İso fenalarda... Aşk acısı ve kafa karışıklığı, bütün erkekleri bir araya getiriyor. Hepsi birlikte balığa gidip, kafalarını dağıtmaya çalışıyorlar. Bu toplanmadan ise çok ilginç kararlar çıkacak. Her biri gidip hayatlarındaki düğümleri tek tek çözecek. 

En çarpıcı olanıysa, Ömer ve Defne'nin aldıkları karar... Defne'nin çılgın teklifine, Ömer ne cevap verecek. Bunu gerçekten yapacaklar mı? 

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!