Kiralık Aşk 63. bölüm yeni fragmanında beklenen oluyor

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 63. bölüm yeni fragmanında beklenen oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 14:22

Kiralık Aşk, heyecan ve gizem dolu yeni fragmanlarıyla takipçilerinin karşısına çıktı. Cuma günü ekrana gelecek olan Kiralık Aşk 63. bölümünde Ömer’in ataklarının sebebi netleşiyor. Bir yandan şirkette de büyük bir telaş var. Çünkü İso bebek şirkete geliyor. Ve finalde ise uzun zamandır beklenilen olay nihayet gerçekleşiyor. İşte, Kiralık Aşk 63. bölüm fragmanları ve yeni bölümden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanlarında Ömer’in ataklarının devam ettiği görülüyor. Dizinin geçen haftaki bölümünde Defne ile eski günlere dönmeye başlayan Ömer, herkesin bir arada bulunduğu bir ev partisi düzenlemek istemiş ancak partide geçirdiği ataklar herkesi korkutmuştu. Kiralık Aşk 63. bölüm fragmanında Ömer’in yaşadıklarının nedeni yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Peki, yeni bölüm fragmanında başka neler var? Bir yandan şirkette de büyük bir telaş var. Çünkü İso bebek şirkete geliyor. İşlerini ayarlayamayan Defne yeğenini şirkete getirmek zorunda kalıyor. İşte, Kiralık Aşk 63. bölüm fragmanları ve son bölümde yaşananlar!

Romantizm dozu yüksek sahneleriyle eski Türk filmlerini aratmayan dizinin Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde Ömer’in herkeslerden sakladığı gizli sırrını hissetmeye başlayan Defne, bu sırra erişmek için her yolu dener. Ara sıra ataklar geçirmesine rağmen sırrını saklamakta kararlı olan Ömer'in aklında ise sadece Defne'yi mutlu etmek vardır. Tüm planları boşa çıkan Pamir ise Gitgide darmadağın oluyor. Yeni bölüm İso’ya bakmak zorunda olan Defne’nin onu da işe götürmesi ise Kiralık Aşk yeni bölümünde renkli anlar yaşanmasını sağlar. İşi başından aşkın olan Defne’nin imdadına biricik aşkı Ömer yetişir. Bu durum Defne ile Ömer'in ilişkisinde yepyeni bir deneyim doğurur. İso bebeğin kaybolmasıyla ofiste adeta kriz ilan edilir. Ve finalde ise uzun zamandır beklenilen olay nihayet gerçekleşir.  

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!