Kiralık Aşk dizisi 51. yeni bölümü ile bu akşam ekrana kilitleyecek!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk dizisi 51. yeni bölümü ile bu akşam ekrana kilitleyecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 08:58

STAR TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk bu akşam 51. bölüm ile ekrana gelecek. Defne ve Ömer'in ayrılığı gündeme bomba gibi düşüyor. Peki ayrılık ne kadar sürecek? Büyük sır ortaya çıkıyor..Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı herkesi ekrana kilitliyor. Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde Defne ve Ömer ayrılığı herkesi şok edecek. Defne uzaklaşmayı seçerken Ömer bir gerçekle daha yüzleşecek. Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde.

Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı.

Peki şimdi ne olacak?

Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? 

Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne?

Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor?Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi?Kiralık Aşk; duygu dolu, nefeslerinizi kesecek 51. bölümü ile Cuma akşamı 20.00'da Star'da!

Haberin Devamı

Yayın Günü: 17 Haziran Cuma

Yayın Saati: 20.00

KİRALIK AŞK 51. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

KİRALIK AŞK 51. BÖLÜM FRAGMANI

 KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer dedesiyle karşı karşıya. Şimdi ne olacak? Her şeye rağmen yüzükler takılacak mı? Ömer’in büyük tepkisi ne? Defne deli divane, her yerde Ömer’i arıyor. Peki Ömer nerede?

Sinan’ın hayatı beklenmedik bir itirafla darmadağın oluyor. Şimdi Yasemin’le keskin bir virajın eşiğindeler.

Defne ise Ömer’in hayatıyla ilgili hiç bilmediği gerçeklerle karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınanıyor. Ve beklenen yüzleşme. Defne, Ömer’le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne’yi affedecek mi?

KİRALIK AŞK 50. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK YAPIM ŞİRKETİNDEN SEVİNDİREN HABER

Kiralık Aşk hayranları bu habere çok sevinecek. Dizinin final yapacağı söylentileri gündeme gelmişti. Yapım şirketi Kiralık Aşk hayranlarının merakla beklediği sorunun cevabını verdi. Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Kiralık Aşk dizisi 51. yeni bölümü ile bu akşam ekrana kilitleyecek

 

BAKMADAN GEÇME!