Kiralık Aşk 48. yeni bölümü için heyecan dorukta!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 48. yeni bölümü için heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 09:45

STAR TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk bu akşam 48. bölümü ile ekrana gelecek. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde Defne ve Ömer düğün hazırlığında. Düğün öncesi büyük sır ortaya çıkacak. Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Kiralık Aşk bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. Bu akşam ekrana gelecek olan Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde Defne ve Ömer evlilik hazırlığında. Düğün öncesi ortaya çıkan sır ortamda gerginlik yaratacak. Kiralık Aşk yeni bölüm detayları haberimizde. İşte Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanları ve dahası..

Haberin Devamı

 

Defne’nin ayakları yerden kesiliyor. Yine aşk, hep aşk! Ömer’in Defne’yi havalara uçuran sürprizi ne? Hulusi cephesinde işler iyice karıştı. Neriman paniklerde. Hulusi Neriman’dan ne istiyor?

Herkesin bir arada olduğu düğünde bütün dengeler yerinden oynayacak. Peki düğüne bomba gibi düşen sır kimin? Koray bile endişeli.
Defne Ömer aşkı, yaşanan bu gelişmelerle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Defne, Neriman’ın hangi teklifine evet diyor?

Kiralık Aşk, heyecan dolu 48. bölümü ile Cuma akşamı Star’da.

Yayın Günü: 27 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00

KİRALIK AŞK 48. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ELÇİN SANGU'DAN KİRALIK AŞK CEVABI

Sevilen dizi 'Kiralık Aşk'ta 'Defne' karakterine hayat veren Elçin Sangu, instagram'dan yaptığı paylaşım ile 'diziden ayrılıyor' iddiasına yanıt verdi.

Haberin Devamı

'Kiralık Aşk'ın son bölümlerinde Elçin Sangu'nun rol aldığı sahnelerin kısalması sebebiyle güzel oyuncunun diziden ayrılacağı iddiası gündeme geldi. Bunun üzerine Ortaks Yapım, 30 yaşındaki oyuncunun sağlık problemi yaşadığını açıkladı.
Yapım şirketinden gelen yalanlamaya karşın ayrılık iddialarının devam etmesi üzerine bu kez de Elçin Sangu'dan cevap niteliğinde bir paylaşım geldi.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU, SETE DÖNDÜ
Dizide 'Koray'ı canlandıran Onur Büyüktopçu ile çekilmiş bir fotoğrafını İnstagram hesabı üzerinden paylaşan güzel oyuncu, sağlığına kavuşup sete geri döndüğü mesajını verdi.


KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE!

KİRALIK AŞK 48. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Defne mektubu bıraktı okusun diye ve dönüp evine gitti. Artık ne olacaksa olsun diyor. Peki Ömer ne tepki verecek?  Nihayet bütün sır çözülecek mi? Neriman kendini kurtarmanın derdine düşüyor. Gelişmeler Neriman ve Koray’ı karşı karşıya getiriyor. İki yakın arkadaş küsüp ayrılıyorlar.

Dergi çekimi nihayet gerçekleşiyor. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk geliyor ki, işler iyice değişik bir hal alıyor. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatıyor.

Haberin Devamı

KİRALIK  AŞK'TAN ELÇİN SANGU AÇIKLAMASI

Kiralık Aşk’ın Defne'si Elçin Sangu, dizinin son bölümlerinde bir kaç sahne dışında neredeyse hiç yoktu. Bu durum "Sangu Kiralık Aşk’tan ayrılıyor" iddialarını gündeme getirdi. 
Ancak 30 yaşındaki oyuncunun; dizideki sahnelerinin az olmasının, yaşadığı bir sağlık probleminden kaynaklandığı ortaya çıktı. 
Kiralık Aşk dizinin yapımcı firması Ortaks Yapım, sosyal medya hesabından Elçin Sangu’yla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, “Sevgili oyuncumuz Elçin Sangu, gözüyle ilgili bir rahatsızlık geçirmiştir. En kısa zamanda iyileşmesini temenni eder, Ortaks Yapım olarak geçmiş olsun dileriz” denildi.

Kiralık Aşk 48. yeni bölümü için heyecan dorukta

BAKMADAN GEÇME!