Kiralık Aşk dizisi 47. bölüm 2. fragmanında şaşırtan olay!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk dizisi 47. bölüm 2. fragmanında şaşırtan olay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 09:17

Kiralık Aşk 47. bölüm için nefesler tutuldu.Cuma akşamı ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde Defne ve Ömer arasındaki gerginlik artıyor. Defne'nin sırrı çözülecek mi? Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

STAR TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanları ile izleyenleri meraklandırdı. Cuma akşamı ekrana gelecek olan Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde Defne ve Ömer arasındaki soğukluk devam ediyor. Peki Ömer mektubu okudu mu? Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanları ve yeni bölüm ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik.

Haberin Devamı

 

Ömer mektubu okudu mu?

Defne mektubu bıraktı okusun diye ve dönüp evine gitti. Artık ne olacaksa olsun diyor. Peki Ömer ne tepki verecek? 
Nihayet bütün sır çözülecek mi? Neriman kendini kurtarmanın derdine düşüyor. Gelişmeler Neriman ve Koray’ı karşı karşıya getiriyor. İki yakın arkadaş küsüp ayrılıyorlar.

Dergi çekimi nihayet gerçekleşiyor. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk geliyor ki, işler iyice değişik bir hal alıyor. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatıyor.

Kiralık Aşk, sürprizlerin ardı ardına patladığı 47. Bölümü ile Star ekranlarında.

Yayın Günü: 20 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00

KİRALIK AŞK 47. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 47. BÖLÜM FRAGMANI!

KİRALIK  AŞK'TAN ELÇİN SANGU AÇIKLAMASI

Kiralık Aşk’ın Defne'si Elçin Sangu, dizinin son bölümlerinde bir kaç sahne dışında neredeyse hiç yoktu. Bu durum "Sangu Kiralık Aşk’tan ayrılıyor" iddialarını gündeme getirdi. 
Ancak 30 yaşındaki oyuncunun; dizideki sahnelerinin az olmasının, yaşadığı bir sağlık probleminden kaynaklandığı ortaya çıktı. 
Kiralık Aşk dizinin yapımcı firması Ortaks Yapım, sosyal medya hesabından Elçin Sangu’yla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, “Sevgili oyuncumuz Elçin Sangu, gözüyle ilgili bir rahatsızlık geçirmiştir. En kısa zamanda iyileşmesini temenni eder, Ortaks Yapım olarak geçmiş olsun dileriz” denildi.

KİRALIK AŞK 46. BÖLÜM İZLE 

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gerçeklerin ortaya çıkmaması için artık hiçbir neden kalmadı. Defnenin ise olanları saklayacak enerjisi kalmadı. Mektup Ömer'e ulaştıktan sonra beklemeye başlıyor. Ömer her şeyi mektuptan okuyup öğrensin diye...  

Peki mektubun Ömer'e ulaşması ile her şey bir bir çözülecek mi acaba?
Durumu öğrenen Neriman ise konuya hemen el atıyor ama onun da önünde büyük bir engel var. Bir yandan da Passionis’e, Ömer’in Defne’ye ev aldığı haberi hızla yayılıyor. Defne’nin ev konusu çözülüyor mu? Ömer’in evi alması karşısında Defne karmakarışık.. 

Haberin Devamı

Peki Ömer nasıl özür dileyecek, Defne'ye kendini anlatabilecek mi?

KİRALIK AŞK'TA SÜRPRİZ AYRILIK

Fikret Gallo karakteriyle diziye sürpriz bir giriş yapan Elifcan Ongurlar, Instagram hesabından takipçileriyle son sahnesine ait bir fotoğrafı paylaşarak duygusal bir açıklama yaptı.

Kiralık Aşk ailesine ve hayranlarına teşekkür eden Elifcan Ongurlar açıklamasında, “İşte bu benim son sahnem! Fikret Gallo karakteriyle “Kiralık Aşk” dizisine girdiğim ilk günü anımsıyorum. Yüksek enerjiye sahip bir ekip, önceden de tanıdığım çok sevdiğim oyuncu arkadaşlarım ve ilk sahnem! Unutamadığım birçok anımı yanıma alarak bu güzel projeden ayrılıyorum. Benim gibi mesleğini aşkla yapan oyuncular görevimizi tamamlayınca hem mutlu oluruz hem de buruk bir duygu kaplar içimizi… Öyle ya da böyle geçen 11 bölüm…

 

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisi 47. bölüm 2. fragmanında şaşırtan olay

Kiralık Aşk dizisi 47. bölüm 2. fragmanında şaşırtan olay

Kiralık Aşk dizisi 47. bölüm 2. fragmanında şaşırtan olay

BAKMADAN GEÇME!