Kiralık Aşk'ta Defne'ye ne oluyor? İşte 40. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşkta Defneye ne oluyor İşte 40. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 08:37

Kiralık Aşk nefes kesen bir bölüm ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yarın akşam 40. bölümü ile ekrana gelecek olan Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanı şimdiden heyecanlandırdı. Defne yaşadığı sıkıntılar nedeniyle gitmeyi düşünüyor. Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Başladığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen Kiralık Aşk bu hafta da eğlenceli bir bölümle ekranlara gelecek.  Sosyal medyada da büyük ilgi gören dizinin yeni bölüm fragmanı akşam saatlerinde yayınlandı.

Kiralık Aşk için atılan o tweetler

@startv kiralık aşk ın fragmanı vermeyi düşünüyomusunuz malum 3 gün var ama bi tane bile fragman yok iyice düşürün reytingleri

sudeskry ‏@sudeskry
Kiralık aşk FRAGMAN?????

Silvan Tuncer ‏@silofb
Fragman nerde inek yedi, inek nerde dağa çikti, dağ nerde ? Yandı bitti kül oldu, kiralık aşk ekibine gönderilir

elvan ‏@conguuu
kiralık aşk 'ın bu bölümünü öyle bir sansürleyecekler ki .. fragman vuslat falan yalan oldu

sude ‏@sude_sude2003
#Startv kiralık aşk fragman yayınlarmısınız

Elçin ‏@3snmzsulee
Kiralık Aşk farkı diğer dizilerde böyle olmuyo"@bonya6: Diziye Kaldi ️Son 3 gun ️Bir tane ️Bile fragman ️Yok ...️Gunaydinn ️Bu arada

Haberin Devamı

Dua ‏@yangec_dua
Günaydınlar fragman beklemekten kuruyup giden sabır taşına dönen kiralık aşk ailesi

e.kara53 ‏@e_kara53
@startv neden neden bu kadar kotüsün Kiralık aşk FRAGMAN


İŞTE KİRALIK AŞK'IN 40. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar.

Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor?

Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor?

KİRALIK AŞK'IN YILDIZI ELÇİN SANGU 3 MİLYON KAZANACAK

Peş peşe gelen reklam filmi teklifleri arasından ikisini kabul eden genç oyuncu, bu sayede bir yılda 3 milyon lira kazanmış olacak.

Önce bir şampuan markasının yüzü olan ve o işbirliği için 1 milyon lira alan oyuncu, şimdi de bir zincir mağazayla bir yıllık anlaşma imzaladı. Söz konusu marka için dört ayrı reklam filminde rol alacak olan Sangu’ya karşılığında 2 milyon lira ödenecek.

Elçin Sangu, iki ay içinde iki ayrı markayla reklam anlaşması imzaladı.

Haberin Devamı


KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI
ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!