Kiralık Aşk 34. bölüm fragmanı heyecan dolu! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 34. bölüm fragmanı heyecan dolu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 21:03

Ömer ve Defne aşkında sürpriz gelişmelere tanık olduğumuz Kiralık Aşk 33. bölümün ardından şimdi de yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. Peki; Kiralık Aşk 34. bölümünde neler yaşanacak?, Kiralık Aşk 34. bölüm fragmanındaki sürpriz gelişme ne? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerini ekranların genç yeteneklerinden Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı Kiralık Aşk dizisinin merakla beklenen 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Popüler dizinin yeni bölüm fragmanı çok yakında yayınlanacak. Takipte kalın…

Kiralık Aşk heyecan dolu yeni bölümüyle 19 Şubat Cuma Star TV'de!

Kiralık Aşk son bölüm özeti

Reyting sıralamalarında zirvedeki yerini koruyan fenomen dizi Kiralık Aşk geçtiğimiz saatlerde 33. yeni bölümü ile ekranlardaydı. Sürprzilerle dolu yeni bölümde her zaman olduğu gibi yine nefes kesti.

Ömer şimdi hayatının en kritik kararını vermesi gerekiyor. Bakalım Passionis'i yeniden eski haline getirmek ve içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak için kendini feda edecek mi? Deniz'in teklifi ne olacak?

Haberin Devamı

Passionis'te işlerin karışması Koray’ı da derinden etkilemektedir. Fakir kalma korkusu ile paniğe kapılan Koray, bakalım yoluna hangi yolu seçerek devam edecek.

Diğer yandan Yasemin de hayatının en zor kararını vermek zorunda. Aşkını mı seçecek yoksa kariyerini mi?

Aynı evde yaşamaya başlayan dizinin çılgın iki aşığı Ömer ve Defne arasında yakınlaşma başlıyor. İkilinin romantik anlarına tanık olacağınız Kiralık Aşk’ın bu akşam ki bölümünü sakın kaçırmayın!

Leyla Lydia Tuğutlu Kiralık Aşk'tan ayrılıyor!

Sevilen dizi Kiralık Aşk’ta sürpriz ayrılık yaşanıyor. Dizide Ömer’in eski sevgilisi İz karakterini canlandıran Leyla Lydia Tuğutlu diziye veda ediyor. Gelecek hafta Kiralık Aşk dizisinin 34. bölümü ile son kez ekranlara gelecek olan Leyla Lydia Tuğutlu, bugün son çekimlerini tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!