Kiralık Aşk yeni bölümünde Ömer'in kararı ne olacak? - 33. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk yeni bölümünde Ömerin kararı ne olacak - 33. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 13:28

Kiralık Aşk 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kiralık Aşk 33. bölümünde neler olacak? Ömer ve Defne arasında romantik anlar mı yaşanıyor? Passionis'teki işler karışıyor mu? Bol entrikalı, nefes kesen anların yaşanacağı Kiralık Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı ve yaşanacak olaylar ile ilgili merak edilenler haberimizde!

Haberin Devamı

Türk televizyon dünyasının en iyi ve en çok izlenen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk’ın 12 Şubat Cuma günü ekranlara gelecek olan 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

Başrollerini ekranların yeni genç yeteneklerinden Elçin Sangu, yakışıklılığı ile genç kızların hayran olduğu Barış Arduç’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar gibi güçlü isimlerin yer aldığı ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk’ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Kiralık Aşk 33. Bölüm 2. Fragman izlemek için görsele tıklayınız.

Kiralık Aşk yeni bölümünde Ömerin kararı ne olacak - 33. bölüm fragmanı izle

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting sıralamalarında zirvedeki yerini kimseye kaptırmayan fenomen dizinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Acaba Passionis'te işler yoluna girecek mi? Defne ve Ömer arasında romantik anlar mı yaşanıyor? İşte detaylar…

Kiralık Aşk 33. bölüm gelişmeleri

Ömer şimdi hayatının en kritik kararını vermesi gerekiyor. Bakalım Passionis'i yeniden eski haline getirmek ve içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak için kendini feda edecek mi? Deniz'in teklifi ne olacak?

Passionis'te işlerin karışması Koray’ı da derinden etkilemektedir. Fakir kalma korkusu ile paniğe kapılan Koray, bakalım yoluna hangi yolu seçerek devam edecek.

Diğer yandan Yasemin de hayatının en zor kararını vermek zorunda. Aşkını mı seçecek yoksa kariyerini mi?

Aynı evde yaşamaya başlayan dizinin çılgın iki aşığı Ömer ve Defne arasında yakınlaşma başlıyor. İkilinin romantik anlarına tanık olacağınız Kiralık Aşk’ın bu akşam ki bölümünü sakın kaçırmayın!

Kiralık Aşk yeni bölümünde Ömerin kararı ne olacak - 33. bölüm fragmanı izle

Sürpriz veda 

Sevilen dizi Kiralık Aşk’ta sürpriz ayrılık yaşanıyor. Dizide Ömer’in eski sevgilisi İz karakterini canlandıran Leyla Lydia Tuğutlu diziye veda ediyor. Gelecek hafta Kiralık Aşk dizisinin 34. bölümü ile son kez ekranlara gelecek olan Leyla Lydia Tuğutlu, bugün son çekimlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk son bölüm özeti

Ömer’e büyük şok!

Şirkete geri dönen Ömer yeni bir sürpriz ile karşı karşıya! Ömer’in büyük sırrı öğrenmesi an meselesidir. Defne, tüm oklar üzerine çevrilmişken bakalım Ömer’i içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmayı başarabilecek mi?

Dizinin iki aşığı Defne ve Ömer birbirlerinin yaralarını sarmaya başlarken çift arasında yakınlaşma başlıyor. Defne tüm cesaretini toplayarak Ömer’e çok sevdiğini, hayranlık duyduğunu ve onunla aynı evde yaşamak istediğini söylüyor. Birlikte yaşamaya başlayan çift bakalım aynı evde neler yaşayacak? Kafalarındaki tüm soruların cevaplarını bulabilecekler mi?

Yeni bölümde Sinan ile aralarında yaşanan yakınlaşmanın büyüsüne kapılan Yasemin, bu aşk krizini işe çeviriyor. Acaba Yasemin’in Passionis ile ilgili araştırdığı büyü sır ne?

Haberin Devamı

Sude, annesinin ona tuttuğu kiralık aşk ile nasıl bir plan yapıyor?

BAKMADAN GEÇME!