Kiralık Aşk 27. Bölüm Fragmanı izle Yayında

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 27. Bölüm Fragmanı izle Yayında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 19:45

Cuma akşamları izleyicileri ekranların başına kilitleyen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk hayranlarını büyük sürprizlerin beklediği bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Bu akşam 27. bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak olan dizide Defne ve Ömer birlikte çalışmaya başlayacaklar. Acaba duygularını gizleyebilecekler mi? İşte detaylar…

TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk, bomba gibi bir bölümle bu akşam saat 20:00’da TV’de.

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent ülgen ve Nergis Kumbasar'ın kadrosunda yer aldığı Kiralık Aşk yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor.

Birlikte Çalışmaya Başlayan Defne ve Ömer Arasında Güç Savaşı Başlıyor!

İki şirket arasında ateşkes imzalamaya karar veren Sinan ve Yasemin, beraber çalışmak için kolları sıvıyor. Sıra, Ömer ve Defne’yi ikna etmekte. Bu o kadar da kolay olmayacak!

Beraber çalışma fikri bir aşk ve gurur oyununa dönüşüyor!

Haberin Devamı

Ömer ve Defne, aralarında geçen her şeyin hırsını işte şimdi çıkarıyor. Hem Defne’nin, hem de Ömer’in atacağı goller var. Aşıklar arasındaki güç savaşı başlıyor!  Bu savaştan kim galip çıkacak? Yoksa sonuç, yine aşktan yana mı olacak?

Kiralık Aşk 27. Bölüm Fragmanı izle Yayında

Elçin Sangu Kimdir?

Ünlü oyuncu, 13 Ağustos 1985 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Çerkes asıllı bir ailede dünyaya gelen Sangu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır.

Kiralık Aşk 27. Bölüm Fragmanı izle Yayında

Haberin Devamı

Barış Arduç Kimdir?

Türk dizi, film ve tiyatro oyuncusu olan Barış Arduç, 9 Ekim 1987 yılında İsviçre’de dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Arduç, İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okuyan Arduç, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.

Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı. Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır.

Haberin Devamı

Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet Avcıoğlu karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim Bayraktar karakterine hayat vermiştir. 2015 Mart ayında ekrana gelen Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin Atan karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen adlı sinema filminde de son sahnede oynamıştır.

14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren Deliha adlı sinema filminde rol alan ve Cemil karakterini canlandıran Arduç, şimdilerde ise TV'de yayınlanan “Kiralık Aşk” adlı dizide “Ömer İplikçi” karakteriyle başrol oynamaktadır.

KİRALIK AŞK 27.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 27.BÖLÜM 2.FRAGMAN

BAKMADAN GEÇME!