Kiralık Aşk 16.Bölüm Fragmanı bomba gibi geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 16.Bölüm Fragmanı bomba gibi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 15:53

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk 16.Bölüm fragmanıyla nefesleri kesti. Cuma akşamları'nın vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk'ta bu hafta neler olacak?

Haberin Devamı

Star Tv'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 16.Bölümüyle ekranlara gelecek. 16.Bölüm Fragmanı yayınlanan Kiralık Aşk dizisi yine nefes keseceğe benziyor.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eski Türk filmi tadındaki senaryosu, dinamik kadrosu ve eğlenceli sahneleriyle ilgi odağı olmayı başaran Kiralık Aşk dizisinde Defne her şeyi anlatmaya karar verdi! Neriman’ın oyunundan ancak böyle sıyrılabilir. Defne, Ömer’in peşinde. Eninde sonunda kendisini dinlemeye ikna edecek. Bu arada Deniz geliyor. Hem de gümbür gümbür! Büyük bir savaş başlayacak! Sinan’ın, Yasemin’in, Necmi’nin ve en önemlisi Defne’nin tarafını seçmesi lazım.

Sude ise gelişiyle bütün dinamikleri alt üst ediyor. Arkasında sırlarla, sorulacak hesaplarla çıkıp geliyor. İsmail’in Yasemin’le ilişkisi, şok bir gelişmeyle birden bire yön değiştiriyor. Yasemin, İsmail’i çok ama çok şaşırtıyor. Defne Ömer’siz, Ömer Defne’siz yapamıyor.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

Kiralık Aşk 16.Bölüm Fragmanı bomba gibi geliyor

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Kiralık Aşk 16.Bölüm Fragmanı bomba gibi geliyor

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını Star Tv'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 16.BÖLÜM FRAGMAN 2 İZLE

BAKMADAN GEÇME!