Kiraladığı evde 70 kediye bakıyor

Güncelleme Tarihi:

Kiraladığı evde 70 kediye bakıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 12:51

Sokakta bulduğu kedileri sahipsiz bırakmayan 52 yaşındaki Nurgül Tokgöz, 10 yıldır kiraladığı evde 70 kediyle beraber kalıyor.

Haberin Devamı

Nurgül Tokgöz, 4 yıl önce geldiği kentte sokakta bulduğu kedilerini 3 katlı binanın kiraladığı iki dairesinde beslemeye başladı.


Zaman içerisinde 70 kedisi olan Tokgöz, "Evlatlarım" diye sevdiği kedilerin aşılarından yiyeceklerine kadar her ihtiyacını karşılamaya çalıştı. Tokgöz, zor olmasına rağmen evinde sokaktan topladığı 70 kediye "çocuğu gibi" baktığını söyledi.



Kiraladığı evde 70 kediye bakıyor


Haberin Devamı

Emekli maaşının ev kirası ve kedi mamalarına yetmediği için zorlandığını ifade eden Toksöz, hayvanseverlerden destek beklediğini belirterek, "70 tane can benim evladım gibi. Onların hiçbirine ne kıyabilirim onları ne de dışarı atabilirim" diye konuştu. Evinde kedi beslediği için komşularının şikayetçi olduğunu, bu sorunla mücadele ederken mama bulma sıkıntısını yaşadığını ifade eden Tokgöz, şöyle dedi:

Kiraladığı evde 70 kediye bakıyor


"Ben bunlara bakıyorum ama hayvanseverlerden mama desteği bekliyorum. Bu hayvanların aç kalmaması lazım. Bakımları zor. Akşama kadar onların bakımıyla uğraşıyorum ama onlar için değer, onlar benin canım, çocuklarım. Ben de yetişmekte zorlanıyorum, maddi olarak bazen yetersiz kalıyorum. Ölene kadar ben bunlara bakacağım. Eğer bunlara baktığım için beni sokağa atacaklarsa bunlarla beraber atsınlar."

Kiraladığı evde 70 kediye bakıyor


'MAAŞ KEDİLERE GİDİYOR'

Emekli maaşından başka geliri olmadığını, bunun da kira dışında çoğunu kediler için harcadığını anlatan Tokgöz, "Başka gelirim yok, o yüzden bazen maddi zorluk yaşıyorum. Bu canlara annelik yapıyorum. Bunlar hasta olunca sabaha kadar başlarında bekliyorum. Hayvan hastanesine götürüp tedavilerini yapıyorum. Ben kendim için hiçbir şey istemiyorum sadece bu canlar için bir şey istiyorum" dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!